1. producten
  2. Scootmobiel Shoprider GK10.

Scootmobiel Shoprider GK10.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel Shoprider GK10. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel Shoprider GK10.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg

Maximale snelheid

Tot 10 km/h

Actieradius

30 tot 60 km

Aantal wielen

4 wielen

Draaicirkel

161 cm

Type banden

Alle banden zijn luchtbanden

Zitbreedte

45 cm

Zithoogte

45 cm

Soort rem

Magneetrem

Omschrijving van Scootmobiel Shoprider GK10.

De Shoprider GK10 is een revolutionaire scootmobiel die de bestuurder een veilige, comfortabele en gemakkelijke rit biedt. Het is een krachtige, kleine scootmobiel die je overal mee naar toe kunt nemen. De GK10 heeft een stevig aluminium frame en is voorzien van een krachtige 350W motor. Het heeft ook een comfortabel, ergonomisch ontworpen zitje en een opvouwbare armleuning. De Shoprider GK10 is eenvoudig deelbaar en heeft zelf afneembare accubakken. Dit komt goed van pas als je de scootmobiel wilt vervoeren in een kleine ruimte. De accubakken zijn ook uitgerust met een innovatief beveiligingsslot, waardoor elke rit veilig is. Bovendien heeft de scootmobiel een speciale "Anti-Tip" technologie, waardoor hij stabiel blijft wanneer je scherpe bochten maakt. Om de rijervaring te verbeteren, heeft de GK10 ook een comfortabel schokdempend systeem en een speciale luchtband voorzien van een geïntegreerd anti-lek systeem. Dankzij deze technologie kun je met de scootmobiel langere afstanden afleggen zonder dat je last krijgt van vermoeidheid of oncomfortabel.

Veelgestelde vragen over Scootmobiel Shoprider GK10.

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel Shoprider GK10. is 120 tot 160 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel Shoprider GK10. heeft een maximale snelheid van Tot 10 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km.

Scootmobiel Shoprider GK10. heeft 4 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 161 cm.

Scootmobiel Shoprider GK10. geeft de volgende informatie weer over de banden: Alle banden zijn luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel Shoprider GK10. heeft een Magneetrem.