1. producten
  2. Scootmobiel Handicare Trophy 6 4-Wiel.

Scootmobiel Handicare Trophy 6 4-Wiel.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel Handicare Trophy 6 4-Wiel. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel Handicare Trophy 6 4-Wiel.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg, 160 tot 200 kg

Maximale snelheid

10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h

Actieradius

30 tot 60 km

Aantal wielen

4 wielen

Draaicirkel

148 cm

Type banden

Alle banden zijn luchtbanden

Zitbreedte

1 cm

Zithoogte

1 cm

Soort rem

Magneetrem

Omschrijving van Scootmobiel Handicare Trophy 6 4-Wiel.

De Trophy 6 Scootmobiel van Handicare is de perfecte oplossing voor veel gebruikers. Met een uniek veersysteem, ergonomische en lichte bediening en instelmogelijkheden die afgestemd kunnen worden op de specifieke wensen van de gebruiker, is de Trophy 6 een uiterst comfortabele scootmobiel. Het soepele rijgedrag en de stabiele constructie garanderen een maximale rijervaring, terwijl de wendbaarheid en een hoge snelheid en actieradius ook geen probleem zijn. De Trophy 6 Scootmobiel is voorzien van tal van innovatieve technologieën die zorgen voor een optimaal gebruiksgemak. Zo heeft de scootmobiel een maximaal gebruikersgewicht van 160 kg en een accu van 73 Ah. Daarnaast is de scootmobiel leverbaar in 3- en 4-wieluitvoeringen, waardoor er voor ieder wat wils is. De Trophy 6 Scootmobiel van Handicare zorgt voor een comfortabele, veilige en vooral plezierige ervaring.

Veelgestelde vragen over Scootmobiel Handicare Trophy 6 4-Wiel.

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel Handicare Trophy 6 4-Wiel. is 120 tot 160 kg, 160 tot 200 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel Handicare Trophy 6 4-Wiel. heeft een maximale snelheid van 10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km.

Scootmobiel Handicare Trophy 6 4-Wiel. heeft 4 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 148 cm.

Scootmobiel Handicare Trophy 6 4-Wiel. geeft de volgende informatie weer over de banden: Alle banden zijn luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel Handicare Trophy 6 4-Wiel. heeft een Magneetrem.

Bekijk ook andere scootmobiels