1. producten
  2. Scootmobiel Carpo 2 SE.

Scootmobiel Carpo 2 SE.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel Carpo 2 SE. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel Carpo 2 SE.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg

Maximale snelheid

10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h

Actieradius

30 tot 60 km

Aantal wielen

4 wielen

Draaicirkel

200 cm

Type banden

Luchtbanden

Zitbreedte

45 cm

Zithoogte

49 cm

Soort rem

Magneetrem

Omschrijving van Scootmobiel Carpo 2 SE.

De Carpo 2 SE is een stijlvolle scootmobiel met een modern design. De scootmobiel is voorzien van een comfortabele, hoogwaardige kunststof stoel met een schokbreker en een verstelbare lendensteun. Dankzij de achterwielaandrijving is de Carpo 2 SE uitermate geschikt voor buiten, en heeft u een optimale manoeuvreerbaarheid. De Carpo 2 SE is voorzien van een digitale display waarop u de actuele snelheid, afstand en tijd, alsook de batterijstatus kunt aflezen. Het elektrische systeem is onderhoudsvriendelijk en zeer betrouwbaar. Daarnaast is de scootmobiel voorzien van een antiblokkeer systeem, zodat u altijd veilig kunt remmen. Bovendien is de Carpo 2 SE voorzien van een verstelbare stuurkolom en een handmatig verstelbare bestuurdersstoel. Deze heeft een verstelbare lendensteun en een schokdemper voor extra comfort. Dankzij het kompakte formaat is de Carpo 2 SE gemakkelijk te vervoeren en op te bergen. Daarnaast is de scootmobiel voorzien van een ingebouwde USB-poort, waarmee u uw smartphone gemakkelijk kunt opladen. Kortom, met de Scootmobiel.

Veelgestelde vragen over Scootmobiel Carpo 2 SE.

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel Carpo 2 SE. is 120 tot 160 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel Carpo 2 SE. heeft een maximale snelheid van 10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km.

Scootmobiel Carpo 2 SE. heeft 4 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 200 cm.

Scootmobiel Carpo 2 SE. geeft de volgende informatie weer over de banden: Luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel Carpo 2 SE. heeft een Magneetrem.

Bekijk ook andere scootmobiels