1. producten
  2. Opvouwbare Scootmobiel Pride Gogo Elite Traveller 4 (Long Range).

Opvouwbare Scootmobiel Pride Gogo Elite Traveller 4 (Long Range).

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Opvouwbare Scootmobiel Pride Gogo Elite Traveller 4 (Long Range). aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Opvouwbare Scootmobiel Pride Gogo Elite Traveller 4 (Long Range).

Maximaal draagvermogen

125 kg

Maximale snelheid

7 km/h

Actieradius

25 km

Aantal wielen

4

Draaicirkel

112 cm

Type banden

Massieve banden

Zitbreedte

44 cm

Zithoogte

44 cm

Soort rem

Magneetrem

Omschrijving van Opvouwbare Scootmobiel Pride Gogo Elite Traveller 4 (Long Range).

De Pride Gogo Elite Traveller 4 is een innovatieve en stijlvolle scootmobiel die geschikt is voor lange afstanden. De snelle en krachtige motor levert een topsnelheid van 6 km/u, waardoor u comfortabel en veilig over lange afstanden kunt reizen. De scootmobiel is voorzien van een moderne frameontwerp, waardoor hij eenvoudig is te sturen en te manoeuvreren. De Pride Gogo Elite Traveller 4 is compact en licht van gewicht, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is in de auto of op de trein. Het is een ideaal vervoermiddel voor mensen die moeilijk ter been zijn of die slechts sporadisch gebruik maken van een scootmobiel. Door de opvouwbare delen is de scootmobiel eenvoudig om te bouwen en uit elkaar te halen. Daarnaast is de scootmobiel voorzien van een aantal handige extra's zoals een USB-poort voor het opladen van apparatuur, een opbergvak voor kleine spullen zoals sleutels en een verstelbaar stuur.

Veelgestelde vragen over Opvouwbare Scootmobiel Pride Gogo Elite Traveller 4 (Long Range).

Het maximale draagvermogen van Opvouwbare Scootmobiel Pride Gogo Elite Traveller 4 (Long Range). is 125 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Opvouwbare Scootmobiel Pride Gogo Elite Traveller 4 (Long Range). heeft een maximale snelheid van 7 km/h en een actieradius van 25 km.

Opvouwbare Scootmobiel Pride Gogo Elite Traveller 4 (Long Range). heeft 4 waarmee het een draaicirkel heeft van 112 cm.

Opvouwbare Scootmobiel Pride Gogo Elite Traveller 4 (Long Range). geeft de volgende informatie weer over de banden: Massieve banden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Opvouwbare Scootmobiel Pride Gogo Elite Traveller 4 (Long Range). heeft een Magneetrem.

Bekijk ook andere scootmobiels