1. producten
  2. Opvouwbare Scootmobiel Excel Xena 4.

Opvouwbare Scootmobiel Excel Xena 4.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Opvouwbare Scootmobiel Excel Xena 4. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Opvouwbare Scootmobiel Excel Xena 4.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg

Maximale snelheid

Tot 10 km/h

Actieradius

15 tot 30 km

Aantal wielen

4 wielen

Draaicirkel

102 cm

Type banden

Luchtbanden

Zitbreedte

45 cm

Zithoogte

Soort rem

Magneetrem

Omschrijving van Opvouwbare Scootmobiel Excel Xena 4.

De Excel Xena 4 Scootmobiel is een praktisch en eenvoudig te bedienen voertuig. Het is uitgerust met een robuust en lichtgewicht frame dat gemaakt is van hoogwaardig staal. Het zal uw mobiliteit verbeteren en u helpen om uw doelen te bereiken. U kunt de scootmobiel gemakkelijk opvouwen en meenemen waar u ook gaat. De scootmobiel wordt geleverd met een comfortabel en verstelbaar zadel, dat geschikt is voor zowel korte als lange ritten. De scootmobiel is voorzien van luchtbanden die u een betere rijervaring geven, met vering voor een meer comfortabele rit. Bovendien heeft de Excel Xena 4 een extra sterk remsysteem voor extra veiligheid. U kunt ook kiezen voor extra opties zoals een regenkap, rugsteunen, een bagageruimte en een extra stevig stuur. De Excel Xena 4 is een ideale scootmobiel voor mensen die hun mobiliteit willen verbeteren. Met deze scootmobiel kunt u gemakkelijk binnen- en buitenlands reizen en uw dagelijkse bezigheden uitvoeren. Als u op zoek bent naar een kwaliteitsscootmobiel die uw leven zal veranderen, dan is de Excel Xena 4 een gew.

Veelgestelde vragen over Opvouwbare Scootmobiel Excel Xena 4.

Het maximale draagvermogen van Opvouwbare Scootmobiel Excel Xena 4. is 120 tot 160 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Opvouwbare Scootmobiel Excel Xena 4. heeft een maximale snelheid van Tot 10 km/h en een actieradius van 15 tot 30 km.

Opvouwbare Scootmobiel Excel Xena 4. heeft 4 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 102 cm.

Opvouwbare Scootmobiel Excel Xena 4. geeft de volgende informatie weer over de banden: Luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Opvouwbare Scootmobiel Excel Xena 4. heeft een Magneetrem.

Bekijk ook andere scootmobiels