Scootmobiel Drive ST6 3-wiel 15 km/u antraciet.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel Drive ST6 3-wiel 15 km/u antraciet. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel Drive ST6 3-wiel 15 km/u antraciet.

Maximaal draagvermogen

160 tot 200 kg

Maximale snelheid

10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h

Actieradius

30 tot 60 km

Aantal wielen

3 wielen

Draaicirkel

154 cm

Type banden

Luchtbanden

Zitbreedte

55 cm

Zithoogte

Soort rem

Magneetrem

Omschrijving van Scootmobiel Drive ST6 3-wiel 15 km/u antraciet.

De Drive ST6 3-wiel scootmobiel is de perfecte keuze voor u. Deze scootmobiel combineert flexibiliteit, comfort en veiligheid. Met de grote wielen en het uitstekende veersysteem heeft u optimaal rijcomfort. Daarnaast heeft de ST6 3-wiel een kleine draaicirkel waardoor de scootmobiel erg flexibel is in kleine ruimtes. De luxe captain stoel is erg comfortabel en naar wens instelbaar. U kunt de rugleuning verstellen en de armleggers instellen. Ook is er een schuifslede op de stoel zodat u de bestuurder ver naar voren of achteren kan schuiven. Alle functies van de scootmobiel zijn eenvoudig te bedienen en het digitale dashboard is goed zichtbaar. Hier kunt u de snelheid aflezen, de gereden afstand en wanneer uw scootmobiel aan onderhoud toe is. Met de moderne stuurinrichting voelt het sturen licht en vertrouwd aan, waardoor de controle over de scootmobiel perfect is. De Drive ST6 3-wiel scootmobiel is robuust, compleet en zeer betrouwbaar. U kunt met deze scootmobiel dus veilig en comfortabel genieten van uw rit.

Veelgestelde vragen over Scootmobiel Drive ST6 3-wiel 15 km/u antraciet.

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel Drive ST6 3-wiel 15 km/u antraciet. is 160 tot 200 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel Drive ST6 3-wiel 15 km/u antraciet. heeft een maximale snelheid van 10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km.

Scootmobiel Drive ST6 3-wiel 15 km/u antraciet. heeft 3 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 154 cm.

Scootmobiel Drive ST6 3-wiel 15 km/u antraciet. geeft de volgende informatie weer over de banden: Luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel Drive ST6 3-wiel 15 km/u antraciet. heeft een Magneetrem.