1. producten
  2. Scootmobiel Shop Rider.

Scootmobiel Shop Rider.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel Shop Rider. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel Shop Rider.

Maximaal draagvermogen

160 tot 200 kg

Maximale snelheid

10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h

Actieradius

30 tot 60 km, 60 km en hoger

Aantal wielen

3 wielen

Draaicirkel

158 cm

Type banden

Alle banden zijn luchtbanden

Zitbreedte

48 cm

Zithoogte

Soort rem

Magneetrem

Omschrijving van Scootmobiel Shop Rider.

Deze Scootmobiel Shop Rider brengt een revolutionaire combinatie van stijl en functionaliteit. Hij combineert de voordelen van een traditionele scootmobiel met de verleiding van een motorfiets. Deze scootmobiel is voorzien van een modern ontwerp en een topsnelheid van 15 km/h, wat werkelijk een opwindende ervaring biedt. De Scootmobiel Shop Rider heeft een krachtige motor en is voorzien van een makkelijk te bedienen besturingssysteem. Hierdoor kunt u de scootmobiel gemakkelijk besturen, zelfs in lastige situaties. Bovendien is het voorzien van alle beproefde voordelen, zoals technologie van de motorindustrie, zodat u kunt genieten van een uitstekende rijkwaliteit en besturing. De all round vering biedt een comfortabele rit, waardoor het heerlijk is om ermee te reizen. De Shoprider merk zorgt voor een focus op comfort, stijl, prestaties en betrouwbaarheid. Deze scootmobiel is een perfecte keuze om met vrienden op pad te gaan.

Veelgestelde vragen over Scootmobiel Shop Rider.

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel Shop Rider. is 160 tot 200 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel Shop Rider. heeft een maximale snelheid van 10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km, 60 km en hoger.

Scootmobiel Shop Rider. heeft 3 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 158 cm.

Scootmobiel Shop Rider. geeft de volgende informatie weer over de banden: Alle banden zijn luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel Shop Rider. heeft een Magneetrem.

Bekijk ook andere scootmobiels