Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Marble White.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Marble White. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Marble White.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg

Maximale snelheid

10 tot 15 km/h

Actieradius

30 tot 60 km

Aantal wielen

4 wielen

Draaicirkel

260 cm

Type banden

Alle banden zijn luchtbanden

Zitbreedte

51 cm

Zithoogte

44 cm

Soort rem

Mechanische schijfrem

Omschrijving van Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Marble White.

De Invacare Orion Metro 4-Wiel is een innovatieve, stijlvolle scootmobiel die zorgt voor comfort en veiligheid. Het unieke veersysteem zorgt voor een ontspannen en comfortabele rit. Uw veiligheid is verzekerd door het verlichtingssysteem, de 11'' luchtbanden, de twee-staps motorontkoppeling en de automatische snelheidsreductie bij bochten. Met de Invacare Orion Metro 4-Wiel scootmobiel kunt u zich met gemak verplaatsen. Het bereik is maximaal 40 km en de maximale snelheid is 12 km/h. Deze scootmobiel is verkrijgbaar in een aantal stijlvolle kleurstellingen, waaronder de Marble White. Met deze scootmobiel kunt u gaan en staan waar u wilt, zodat u dagelijks de vrijheid kunt ervaren.

Veelgestelde vragen over Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Marble White.

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Marble White. is 120 tot 160 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Marble White. heeft een maximale snelheid van 10 tot 15 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km.

Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Marble White. heeft 4 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 260 cm.

Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Marble White. geeft de volgende informatie weer over de banden: Alle banden zijn luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Marble White. heeft een Mechanische schijfrem.