Panther 4S Scootmobiel Accu - Opvouwbaar.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Panther 4S Scootmobiel Accu - Opvouwbaar. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Panther 4S Scootmobiel Accu - Opvouwbaar.

Maximaal draagvermogen

135 kg

Maximale snelheid

13 km/h

Actieradius

30 km

Aantal wielen

4

Draaicirkel

209 cm

Type banden

Luchtbanden

Zitbreedte

Zithoogte

Soort rem

Magneetrem

Omschrijving van Panther 4S Scootmobiel Accu - Opvouwbaar.

De Panther 4s is een krachtige scootmobiel met een modern design en comfortabele zitplaats. Het is eenvoudig te bedienen met een degelijk bedieningspaneel en het is compact genoeg om zowel binnen- als buiten te gebruiken. De scootmobiel is zo ontworpen dat het een kleine draaicirkel heeft, waardoor het makkelijk om obstakels te manoeuvreren. Het stuur kan worden ingeklapt en de stoel losgemaakt, waardoor de scootmobiel in de meeste auto's past. De Panther 4s heeft een luxe zetel en vering voor extra comfort en stabiliteit. De kans op storingen is kleiner dan bij andere scootmobielen dankzij de eenvoudige bediening en sterke chassis. Daarnaast heeft de scootmobiel een accu met een actieradius tot 40 km en een topsnelheid van 13 km/u. Hierdoor kunt u veilig en comfortabel lange afstanden afleggen. De Panther 4s is een uitstekende keuze voor mensen die een veilige, betrouwbare en comfortabele scootmobiel zoeken.

Veelgestelde vragen over Panther 4S Scootmobiel Accu - Opvouwbaar.

Het maximale draagvermogen van Panther 4S Scootmobiel Accu - Opvouwbaar. is 135 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Panther 4S Scootmobiel Accu - Opvouwbaar. heeft een maximale snelheid van 13 km/h en een actieradius van 30 km.

Panther 4S Scootmobiel Accu - Opvouwbaar. heeft 4 waarmee het een draaicirkel heeft van 209 cm.

Panther 4S Scootmobiel Accu - Opvouwbaar. geeft de volgende informatie weer over de banden: Luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Panther 4S Scootmobiel Accu - Opvouwbaar. heeft een Magneetrem.

Bekijk ook andere scootmobiels