Scootmobiel Carpo limo.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel Carpo limo. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel Carpo limo.

Maximaal draagvermogen

160 tot 200 kg

Maximale snelheid

10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h

Actieradius

30 tot 60 km

Aantal wielen

4 wielen

Draaicirkel

225 cm

Type banden

Zitbreedte

Zithoogte

Soort rem

Omschrijving van Scootmobiel Carpo limo.

De uitstraling van de Limo is een ware blikvanger. De robuuste en stijlvolle look is ontworpen in combinatie met innovatieve technologie, waardoor deze scootmobiel ook als een echte auto kan worden beschouwd. Het zwarte en gouden kleurschema, in combinatie met de luxueuze details, zorgen voor een onvergelijkbare, stijlvolle look. De Limo is voorzien van een innovatief veer en dempingssysteem, dat het comfortabeler maakt om te rijden. Een unieke kenmerk van de Limo is dat de bestuurder vanuit een comfortabele zitpositie optimaal kan genieten van de omgeving. Daarnaast is de Limo voorzien van een uitgebreide set aan extra's, zoals een krachtige elektrische motor, een LED-verlichting en een breed scala aan extra opties. U kunt de Limo helemaal naar eigen wens aanpassen. Met de Limo maakt u elke rit tot een echt avontuur.

Veelgestelde vragen over Scootmobiel Carpo limo.

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel Carpo limo. is 160 tot 200 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel Carpo limo. heeft een maximale snelheid van 10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km.

Scootmobiel Carpo limo. heeft 4 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 225 cm.

Scootmobiel Carpo limo. geeft de volgende informatie weer over de banden: .

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel Carpo limo. heeft een .

Bekijk ook andere scootmobiels