1. producten
  2. Scootmobiel Duo Plaza Solo.

Scootmobiel Duo Plaza Solo.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel Duo Plaza Solo. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel Duo Plaza Solo.

Maximaal draagvermogen

200 kg en hoger

Maximale snelheid

10 tot 15 km/h

Actieradius

30 tot 60 km

Aantal wielen

4 wielen

Draaicirkel

167 cm

Type banden

Zitbreedte

Zithoogte

Soort rem

Omschrijving van Scootmobiel Duo Plaza Solo.

De Plaza Duo is een unieke scootmobiel die speciaal ontworpen is om samen te kunnen genieten van de vrijheid die deze scootmobiel biedt. Met deze scootmobiel kunnen twee personen mee op pad. Deze scootmobiel is voorzien van een sterke motor zodat u zich veilig en krachtig overal waar u heen wilt kunt verplaatsen. De scootmobiel heeft een stuur waarmee u gemakkelijk de besturing kunt bedienen. Daarnaast heeft de scootmobiel een ruime zitting waar u en uw partner comfortabel op kunnen zitten. De armleuningen aan bijde kanten zorgen ervoor dat u en uw partner stevig en veilig aan boord zitten. De Duo Plaza Solo biedt vele mogelijkheden voor mensen die samen willen ontdekken. U kunt een mooie tocht maken door de stad, een dagje naar het strand of een verre reis maken. U kunt de scootmobiel ook gebruiken om uzelf te verplaatsen. De scootmobiel is uitgerust met een stevig frame waardoor u zich stevig en veilig voelt. Daarnaast heeft de scootmobiel een sterke verlichting zodat u ook in het donker veilig op pad kunt.

Veelgestelde vragen over Scootmobiel Duo Plaza Solo.

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel Duo Plaza Solo. is 200 kg en hoger. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel Duo Plaza Solo. heeft een maximale snelheid van 10 tot 15 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km.

Scootmobiel Duo Plaza Solo. heeft 4 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 167 cm.

Scootmobiel Duo Plaza Solo. geeft de volgende informatie weer over de banden: .

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel Duo Plaza Solo. heeft een .

Bekijk ook andere scootmobiels