1. producten
  2. Excel Xena 4.

Excel Xena 4.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Excel Xena 4. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Excel Xena 4.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg

Maximale snelheid

Tot 10 km/h

Actieradius

Tot 15 km, 15 tot 30 km

Aantal wielen

4 wielen

Draaicirkel

225 cm

Type banden

Luchtbanden

Zitbreedte

Zithoogte

41 cm

Soort rem

Magneetrem

Omschrijving van Excel Xena 4.

De Excel Xena is een prachtig ontworpen travelscooter die zorgt voor een comfortabele en veilige reiservaring. Het lichtgewicht ontwerp en compacte formaat maakt het gemakkelijk om deze scooter te vervoeren in de meeste auto's. De Excel Xena heeft een krachtige motor waarmee je een topsnelheid van 6 km/uur kunt bereiken. Je rijdt soepel, met volledige controle over de scooter. De Excel Xena is uitgerust met een viertal 8" luchtbanden die een soepele rijervaring bieden. De scooter heeft ook een kantelbare en verstelbare stoel, zodat je comfortabel kunt zitten en de beste rijervaring krijgt. De scooter heeft ook een verlaagde vloer, waardoor het gemakkelijker is om in en uit de scooter te stappen. Bovendien is de Excel Xena voorzien van een stevige, verstelbare armsteun die zorgt voor extra comfort.

Veelgestelde vragen over Excel Xena 4.

Het maximale draagvermogen van Excel Xena 4. is 120 tot 160 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Excel Xena 4. heeft een maximale snelheid van Tot 10 km/h en een actieradius van Tot 15 km, 15 tot 30 km.

Excel Xena 4. heeft 4 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 225 cm.

Excel Xena 4. geeft de volgende informatie weer over de banden: Luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Excel Xena 4. heeft een Magneetrem.

Bekijk ook andere scootmobiels