1. producten
  2. Scootmobiel Invacare Orion Pro 3-Wiel Jade Green.

Scootmobiel Invacare Orion Pro 3-Wiel Jade Green.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel Invacare Orion Pro 3-Wiel Jade Green. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel Invacare Orion Pro 3-Wiel Jade Green.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg

Maximale snelheid

10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h

Actieradius

30 tot 60 km

Aantal wielen

3 wielen

Draaicirkel

250 cm

Type banden

Alle banden zijn luchtbanden

Zitbreedte

45 cm

Zithoogte

45 cm

Soort rem

Magneetrem

Omschrijving van Scootmobiel Invacare Orion Pro 3-Wiel Jade Green.

De Invacare Orion Pro 3-Wiel Jade Green is een krachtige scootmobiel die speciaal is ontworpen om langere trips te maken. Deze scootmobiel heeft een ergonomisch design en is uitgerust met 12” wielen, verbeterde accu prestaties, superieure vering en vele andere comfort, veiligheid en betrouwbaarheid functies. Deze scootmobiel is ideaal voor gebruikers die veel afstanden afleggen en ook voor degenen die als passagier met een auto meereizen. Deze scootmobiel is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en heeft een stijlvolle, moderne uitstraling met een jadegroene kleur. Hij heeft een comfortabele verstelbare rugleuning en armsteunen. Bovendien is deze scootmobiel licht van gewicht en gemakkelijk te transporteren. Het is voorzien van een zelfstandig remsysteem en een remherinnering voor extra veiligheid. Met een maximale snelheid van 6 km/u zal je jezelf niet alleen veilig en comfortabel voelen, maar ook nog eens snel je bestemming bereiken!

Veelgestelde vragen over Scootmobiel Invacare Orion Pro 3-Wiel Jade Green.

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel Invacare Orion Pro 3-Wiel Jade Green. is 120 tot 160 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel Invacare Orion Pro 3-Wiel Jade Green. heeft een maximale snelheid van 10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km.

Scootmobiel Invacare Orion Pro 3-Wiel Jade Green. heeft 3 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 250 cm.

Scootmobiel Invacare Orion Pro 3-Wiel Jade Green. geeft de volgende informatie weer over de banden: Alle banden zijn luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel Invacare Orion Pro 3-Wiel Jade Green. heeft een Magneetrem.

Bekijk ook andere scootmobiels