1. producten
  2. Opvouwbare Scootmobiel Invacare Colibri XL.

Opvouwbare Scootmobiel Invacare Colibri XL.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Opvouwbare Scootmobiel Invacare Colibri XL. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Opvouwbare Scootmobiel Invacare Colibri XL.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg

Maximale snelheid

Tot 10 km/h

Actieradius

15 tot 30 km

Aantal wielen

4 wielen

Draaicirkel

125 cm

Type banden

Zitbreedte

Zithoogte

Soort rem

Omschrijving van Opvouwbare Scootmobiel Invacare Colibri XL.

De Invacare Colibri XL is een flexibele en betaalbare scootmobiel, ontworpen voor mensen met beperkte mobiliteit. Het is een zeer compacte en licht van gewicht scootmobiel, die eenvoudig opvouwbaar is, waardoor het vervoer en opslag gemakkelijk en praktisch is. Het is uitgerust met een beklede zitting met rugleuning en een verstelbare armsteun voor extra comfort. Het is ook uitgerust met een dynamisch balanceerstelsel en een krachtige, zuinige motor met een hoge maximale snelheid van 6 km/u, waardoor u een veilige en krachtige rit heeft. Bovendien heeft de scootmobiel een kleuren display, waarmee u gemakkelijk de batterijstatus of de actuele snelheid kunt controleren. De stuurkolom is verstelbaar voor een comfortabele en veilige besturing. De Invacare Colibri XL is de perfecte scootmobiel voor elke dag.

Veelgestelde vragen over Opvouwbare Scootmobiel Invacare Colibri XL.

Het maximale draagvermogen van Opvouwbare Scootmobiel Invacare Colibri XL. is 120 tot 160 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Opvouwbare Scootmobiel Invacare Colibri XL. heeft een maximale snelheid van Tot 10 km/h en een actieradius van 15 tot 30 km.

Opvouwbare Scootmobiel Invacare Colibri XL. heeft 4 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 125 cm.

Opvouwbare Scootmobiel Invacare Colibri XL. geeft de volgende informatie weer over de banden: .

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Opvouwbare Scootmobiel Invacare Colibri XL. heeft een .

Bekijk ook andere scootmobiels