1. producten
  2. Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Diamond Silver.

Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Diamond Silver.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Diamond Silver. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Diamond Silver.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg

Maximale snelheid

10 tot 15 km/h

Actieradius

30 tot 60 km

Aantal wielen

4 wielen

Draaicirkel

260 cm

Type banden

Alle banden zijn luchtbanden

Zitbreedte

51 cm

Zithoogte

44 cm

Soort rem

Mechanische schijfrem

Omschrijving van Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Diamond Silver.

De Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel in diamant zilver is een robuuste en comfortabele scootmobiel die perfect aansluit bij uw levensstijl. Het ontwerp is gebouwd voor betrouwbare prestaties, met een maximaal bereik van 40 km en een topsnelheid van 12 km/h. U kunt overal naartoe gaan waar u maar wilt. De veerconstructie is ontworpen om uw rit comfortabel en ontspannen te maken, terwijl de 11'' luchtbanden uw veiligheid verzekeren bij het overbruggen van oneffen terrein. Daarnaast beschikt het ook over een uniek verlichtingssysteem, de twee-staps motorontkoppelingshendel en de automatische snelheidsreductie voor in bochten. Kortom, met de Scootmobiel Invacare Orion Metro kiest u voor de perfecte combinatie van stijl, comfort en prestaties.​ Bovendien is deze verkrijgbaar in diverse kleurstellingen, waaronder diamant zilver.

Veelgestelde vragen over Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Diamond Silver.

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Diamond Silver. is 120 tot 160 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Diamond Silver. heeft een maximale snelheid van 10 tot 15 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km.

Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Diamond Silver. heeft 4 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 260 cm.

Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Diamond Silver. geeft de volgende informatie weer over de banden: Alle banden zijn luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Diamond Silver. heeft een Mechanische schijfrem.

Bekijk ook andere scootmobiels