1. producten
  2. Scootmobiel Invacare Orion Metro 3-Wiel Marble White.

Scootmobiel Invacare Orion Metro 3-Wiel Marble White.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel Invacare Orion Metro 3-Wiel Marble White. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel Invacare Orion Metro 3-Wiel Marble White.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg

Maximale snelheid

10 tot 15 km/h

Actieradius

30 tot 60 km

Aantal wielen

3 wielen

Draaicirkel

225 cm

Type banden

Alle banden zijn luchtbanden

Zitbreedte

51 cm

Zithoogte

44 cm

Soort rem

Mechanische schijfrem

Omschrijving van Scootmobiel Invacare Orion Metro 3-Wiel Marble White.

De Invacare Orion Metro 3-Wiel Marble White is een innovatieve scootmobiel met een modern en sportief ontwerp. De scootmobiel is uitgerust met een innovatieve luchtband-technologie, waardoor hij bijzonder stil en comfortabel rijdt. De scootmobiel is voorzien van een verlaagde zitpositie, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot het verkeer. De scootmobiel is ook uitgerust met een duw- en parkeerrem, voor extra veiligheid en controle op gladde oppervlakken. Ook zijn er meerdere instelbare draagogen, zodat u de scootmobiel kunt afstellen op uw persoonlijke wensen. De scootmobiel is voorzien van een innovatieve LED-verlichting, zodat u ook 's avonds veilig kunt rijden. Daarnaast is de scootmobiel ook uitgerust met een USB-laadpoort, zodat u uw apparatuur onderweg kunt opladen. De scootmobiel is ook voorzien van een anti-tip-systeem, waardoor u bij het nemen van bochten extra stabiliteit ervaart. Deze scootmobiel is ontworpen voor comfort en veiligheid, waardoor u zich zorgeloos kunt verplaatsen.

Veelgestelde vragen over Scootmobiel Invacare Orion Metro 3-Wiel Marble White.

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel Invacare Orion Metro 3-Wiel Marble White. is 120 tot 160 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel Invacare Orion Metro 3-Wiel Marble White. heeft een maximale snelheid van 10 tot 15 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km.

Scootmobiel Invacare Orion Metro 3-Wiel Marble White. heeft 3 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 225 cm.

Scootmobiel Invacare Orion Metro 3-Wiel Marble White. geeft de volgende informatie weer over de banden: Alle banden zijn luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel Invacare Orion Metro 3-Wiel Marble White. heeft een Mechanische schijfrem.

Bekijk ook andere scootmobiels