1. producten
  2. Opvouwbare scootmobiel Drive ST3 met vering en verlichting.

Opvouwbare scootmobiel Drive ST3 met vering en verlichting.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Opvouwbare scootmobiel Drive ST3 met vering en verlichting. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Opvouwbare scootmobiel Drive ST3 met vering en verlichting.

Maximaal draagvermogen

136 kg

Maximale snelheid

8 km/h

Actieradius

17 km

Aantal wielen

4

Draaicirkel

145 cm

Type banden

Massieve banden

Zitbreedte

46 cm

Zithoogte

45 cm

Soort rem

Magneetrem

Omschrijving van Opvouwbare scootmobiel Drive ST3 met vering en verlichting.

De opvouwbare scootmobiel Drive ST3 is bovendien voorzien van verlichting, waarmee u veilig ’s nachts kunt rijden. Ook heeft de scootmobiel een ingebouwde lader, waarmee u de accu eenvoudig kunt opladen. Met zijn lichte gewicht, 4 wielen en verlichting is de Drive ST3 perfect voor mensen die op zoek zijn naar een kwalitatief goede, veilige en comfortabele scootmobiel. De Drive ST3 is bovendien uitgerust met een grote opbergmand aan de voorkant, waarmee u gemakkelijk spullen mee kunt nemen. Ook zijn er extra accessoires verkrijgbaar, zoals een parasol, een hoge rugleuning en een verstelbaar zadel. Door deze accessoires kunt u uw scootmobiel naar wens aanpassen, zodat u veilig en met maximale comfort kunt rijden.

Veelgestelde vragen over Opvouwbare scootmobiel Drive ST3 met vering en verlichting.

Het maximale draagvermogen van Opvouwbare scootmobiel Drive ST3 met vering en verlichting. is 136 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Opvouwbare scootmobiel Drive ST3 met vering en verlichting. heeft een maximale snelheid van 8 km/h en een actieradius van 17 km.

Opvouwbare scootmobiel Drive ST3 met vering en verlichting. heeft 4 waarmee het een draaicirkel heeft van 145 cm.

Opvouwbare scootmobiel Drive ST3 met vering en verlichting. geeft de volgende informatie weer over de banden: Massieve banden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Opvouwbare scootmobiel Drive ST3 met vering en verlichting. heeft een Magneetrem.