Scootmobiel Pride Victory XL 130.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel Pride Victory XL 130. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel Pride Victory XL 130.

Maximaal draagvermogen

Maximale snelheid

Actieradius

Aantal wielen

Draaicirkel

Type banden

Luchtbanden

Zitbreedte

45 cm

Zithoogte

46 cm

Soort rem

Omschrijving van Scootmobiel Pride Victory XL 130.

De scootmobiel Pride Victory XL130 is een zeer modern en comfortabel voertuig. Hij is uitgerust met een krachtige motor en een krachtige accu, waardoor u langere afstanden kunt afleggen. De scootmobiel heeft een ruim zitcomfort, waardoor u urenlang comfortabel kunt rijden. De scootmobiel heeft ook een hoogwaardig schokdempend systeem dat uw rit stil en comfortabel maakt. Daarnaast is hij voorzien van een zeer modern stuur dat u de beste controle geeft tijdens het rijden. Ook is de scootmobiel voorzien van een verlichting en een houder voor uw smartphone. Bovendien is de scootmobiel Pride Victory XL130 ook voorzien van een veiligheidsgordel en een anti-slipmat voor extra veiligheid. Met deze scootmobiel kunt u zorgeloos genieten van een heerlijke dagtocht.

Veelgestelde vragen over Scootmobiel Pride Victory XL 130.

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel Pride Victory XL 130. is . Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel Pride Victory XL 130. heeft een maximale snelheid van en een actieradius van .

Scootmobiel Pride Victory XL 130. heeft waarmee het een draaicirkel heeft van .

Scootmobiel Pride Victory XL 130. geeft de volgende informatie weer over de banden: Luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel Pride Victory XL 130. heeft een .