1. producten
  2. Scootmobiel Invacare Orion Metro 3-Wiel Iconic Chrome.

Scootmobiel Invacare Orion Metro 3-Wiel Iconic Chrome.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel Invacare Orion Metro 3-Wiel Iconic Chrome. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel Invacare Orion Metro 3-Wiel Iconic Chrome.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg

Maximale snelheid

10 tot 15 km/h

Actieradius

30 tot 60 km

Aantal wielen

3 wielen

Draaicirkel

225 cm

Type banden

Alle banden zijn luchtbanden

Zitbreedte

51 cm

Zithoogte

44 cm

Soort rem

Mechanische schijfrem

Omschrijving van Scootmobiel Invacare Orion Metro 3-Wiel Iconic Chrome.

De Invacare Orion Metro 3-wiel Iconic Chrome scootmobiel is ontworpen om uw leven gemakkelijker te maken. Het is een compact model met een modern, robuust ontwerp dat is voorzien van een aantal geweldige functies. De scootmobiel is uitgerust met een verstelbare zitting voor optimaal comfort en een snelheidsregelaar voor extra veiligheid. Het stuur is voorzien van een duidelijke LCD-display, waarmee u gemakkelijk de batterijcapaciteit en de huidige snelheid kunt zien. Verder heeft het model een krachtige motor die u in staat stelt om overal geruisloos en soepel te verplaatsen, zelfs op oneffen terrein. De Invacare Orion Metro 3-wiel Iconic Chrome is ook voorzien van een innovatief remsysteem dat een veilige rit garandeert. Met een speciale parkeerrem kunt u de scootmobiel veilig parkeren als u even moet stoppen. Daarnaast heeft het model een LED-verlichting voor betere zichtbaarheid in het donker, en rubberen banden die voor extra comfort en stabiliteit zorgen. Met deze scootmobiel kunt u snel en gemakkelijk uw bestemming bereiken, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw veiligheid.

Veelgestelde vragen over Scootmobiel Invacare Orion Metro 3-Wiel Iconic Chrome.

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel Invacare Orion Metro 3-Wiel Iconic Chrome. is 120 tot 160 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel Invacare Orion Metro 3-Wiel Iconic Chrome. heeft een maximale snelheid van 10 tot 15 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km.

Scootmobiel Invacare Orion Metro 3-Wiel Iconic Chrome. heeft 3 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 225 cm.

Scootmobiel Invacare Orion Metro 3-Wiel Iconic Chrome. geeft de volgende informatie weer over de banden: Alle banden zijn luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel Invacare Orion Metro 3-Wiel Iconic Chrome. heeft een Mechanische schijfrem.

Bekijk ook andere scootmobiels