1. producten
  2. Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Carmine Red.

Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Carmine Red.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Carmine Red. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Carmine Red.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg

Maximale snelheid

10 tot 15 km/h

Actieradius

30 tot 60 km

Aantal wielen

4 wielen

Draaicirkel

260 cm

Type banden

Alle banden zijn luchtbanden

Zitbreedte

45 cm

Zithoogte

50 cm

Soort rem

Magneetrem

Omschrijving van Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Carmine Red.

De Invacare Orion Metro 4-Wiel Carmine Red is een scootmobiel met een modern design. Deze scootmobiel is uitgerust met een comfortabel en ergonomisch ontwerp, zodat u de beste rijervaring kan hebben. De wielen zijn vervaardigd uit een speciale rubberen kunststof, waardoor de grip op verschillende ondergronden verbeterd wordt. De Invacare Orion Metro 4-Wiel Carmine Red heeft een verstelbaar stuur, zodat u altijd de juiste houding kunt aannemen tijdens het rijden. De scootmobiel is voorzien van een krachtige elektromotor die een snelheid van maximaal 6 km/u kan halen. Dankzij de ingebouwde luchtvering rijdt u comfortabel over oneffen wegen. De scootmobiel is ook voorzien van een remsysteem dat uw rijsnelheid controleert, zodat u altijd veilig kunt rijden. De Invacare Orion Metro 4-Wiel Carmine Red heeft een stevige aluminium frameconstructie, waardoor de scootmobiel sterk en duurzaam is. Ook is de scootmobiel gemakkelijk te verplaatsen, dankzij het gewicht van slechts 48 kg. De scootmobiel is voorzien van een krachtige accu met een actieradius van maximaal 25 km. U kunt.

Veelgestelde vragen over Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Carmine Red.

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Carmine Red. is 120 tot 160 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Carmine Red. heeft een maximale snelheid van 10 tot 15 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km.

Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Carmine Red. heeft 4 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 260 cm.

Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Carmine Red. geeft de volgende informatie weer over de banden: Alle banden zijn luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Carmine Red. heeft een Magneetrem.

Bekijk ook andere scootmobiels