Scootmobiel Pride Victory XL130.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel Pride Victory XL130. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel Pride Victory XL130.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg

Maximale snelheid

15 tot 20 km/h

Actieradius

30 tot 60 km

Aantal wielen

4 wielen

Draaicirkel

170 cm

Type banden

Luchtbanden

Zitbreedte

45 cm

Zithoogte

47 cm

Soort rem

Magneetrem

Omschrijving van Scootmobiel Pride Victory XL130.

De Pride Victory XL130 is een stijlvolle, robuuste scootmobiel die ideaal is voor dagelijks gebruik. De scootmobiel is verstelbaar in hoogte, waardoor hij past bij elke gebruiker. Met een top snelheid van 6 km/u en een actieradius van maar liefst 32 km kunt u met deze scootmobiel zonder zorgen overal naartoe. Het ontwerp van de Victory XL130 is gebaseerd op modernste technologieën. Het stuur is voorzien van moderne elektronica en het frame is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Daarnaast heeft de scootmobiel speciale LED verlichting, een handmatige rem en een in hoogte verstelbare stoel met armleuningen. Ook heeft de scootmobiel een ingebouwde USB-poort waarmee u uw telefoon en andere accessoires kunt opladen. De Pride Victory XL130 is een betrouwbare en comfortabele scootmobiel die u helpt bij het verplaatsen over korte of lange afstanden. Met zijn robuuste, moderne ontwerp is hij een echte must-have voor iedereen die op zoek is naar een krachtige, betrouwbare scootmobiel.

Veelgestelde vragen over Scootmobiel Pride Victory XL130.

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel Pride Victory XL130. is 120 tot 160 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel Pride Victory XL130. heeft een maximale snelheid van 15 tot 20 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km.

Scootmobiel Pride Victory XL130. heeft 4 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 170 cm.

Scootmobiel Pride Victory XL130. geeft de volgende informatie weer over de banden: Luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel Pride Victory XL130. heeft een Magneetrem.