1. producten
  2. Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Electric Blue.

Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Electric Blue.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Electric Blue. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Electric Blue.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg, 160 tot 200 kg

Maximale snelheid

10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h

Actieradius

30 tot 60 km

Aantal wielen

4 wielen

Draaicirkel

270 cm

Type banden

Alle banden zijn luchtbanden

Zitbreedte

45 cm

Zithoogte

45 cm

Soort rem

Magneetrem

Omschrijving van Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Electric Blue.

De Invacare Comet Pro 4-Wiel Electric Blue scootmobiel biedt een ongeëvenaarde combinatie van mobiliteit, comfort en stijl. Met zijn krachtige, hoogwaardige motor, een stevig, lichtgewicht frame en uitstekende wendbaarheid is de Comet Pro een uitstekend voertuig voor buitengebruik. Ook de uitgebreide veiligheidsfuncties maken deze scootmobiel de perfecte keuze voor onafhankelijke ritjes. De Comet Pro is ook voorzien van een groot aantal comfort- en stijlopties. De stoel heeft verschillende verstelmogelijkheden, waaronder een kantelbare en verstelbare rugleuning. Ook de armleuningen zijn verstelbaar, waardoor u altijd een perfecte zithouding kunt vinden. Daarnaast is de scootmobiel uitgerust met een groot display waarop u belangrijke informatie kunt aflezen. Bovendien is de scootmobiel voorzien van een krachtige rem die u altijd in de hand heeft.

Veelgestelde vragen over Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Electric Blue.

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Electric Blue. is 120 tot 160 kg, 160 tot 200 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Electric Blue. heeft een maximale snelheid van 10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km.

Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Electric Blue. heeft 4 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 270 cm.

Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Electric Blue. geeft de volgende informatie weer over de banden: Alle banden zijn luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Electric Blue. heeft een Magneetrem.

Bekijk ook andere scootmobiels