1. producten
  2. Scootmobiel Afikim Breeze S3.

Scootmobiel Afikim Breeze S3.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel Afikim Breeze S3. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel Afikim Breeze S3.

Maximaal draagvermogen

160 tot 200 kg, 200 kg en hoger

Maximale snelheid

10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h

Actieradius

30 tot 60 km, 60 km en hoger

Aantal wielen

3 wielen

Draaicirkel

180 cm

Type banden

Zitbreedte

Zithoogte

Soort rem

Omschrijving van Scootmobiel Afikim Breeze S3.

De Breeze S3 van Afikim is een van de meest betrouwbare scootmobielen op de markt. Met een stijlvol, modern design, biedt de Breeze S3 een hoog comfortniveau. De scootmobiel is uitgerust met een uiterst krachtige motor en een soepele vering voor de beste prestaties. Bovendien is de scootmobiel voorzien van een verstelbare stoel, waardoor u een optimale zitpositie kunt vinden. De Breeze S3 is ook uitgerust met een krachtige en efficiënte LED-verlichting, zodat u overal veilig kunt rijden. De scootmobiel is voorzien van een speciale kabelaansluiting voor het laden van uw mobiele apparatuur. Met het stijlvolle en compacte ontwerp is de Breeze S3 gemakkelijk te manoeuvreren en perfect voor gebruik in de stad en daarbuiten. U kunt er zeker van zijn dat u met de Breeze S3 comfortabel en veilig kunt rijden.

Veelgestelde vragen over Scootmobiel Afikim Breeze S3.

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel Afikim Breeze S3. is 160 tot 200 kg, 200 kg en hoger. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel Afikim Breeze S3. heeft een maximale snelheid van 10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km, 60 km en hoger.

Scootmobiel Afikim Breeze S3. heeft 3 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 180 cm.

Scootmobiel Afikim Breeze S3. geeft de volgende informatie weer over de banden: .

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel Afikim Breeze S3. heeft een .

Bekijk ook andere scootmobiels