1. producten
  2. Opvouwbare Scootmobiel Atto SPORT Moving Life.

Opvouwbare Scootmobiel Atto SPORT Moving Life.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Opvouwbare Scootmobiel Atto SPORT Moving Life. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Opvouwbare Scootmobiel Atto SPORT Moving Life.

Maximaal draagvermogen

120 kg

Maximale snelheid

10 km/h

Actieradius

20 km

Aantal wielen

4

Draaicirkel

112 cm

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Zitbreedte

44 cm

Zithoogte

44 cm

Soort rem

Magneetrem

Omschrijving van Opvouwbare Scootmobiel Atto SPORT Moving Life.

De Atto Scootmobiel is het perfecte transportmiddel voor zowel binnen als buiten. Het slimme ontwerp maakt het mogelijk de scootmobiel op te vouwen in slechts een paar seconden. Bovendien is de Atto licht van gewicht, waardoor hij eenvoudig te verplaatsen is. De Atto is ook voorzien van een speciale verstelbare stoel, zodat u altijd comfortabel kunt blijven zitten. De Atto is voorzien van een krachtige lithium-ion accu die een lange rijtijd garandeert. De accu gaat tot wel 15 tot 20 km op één lading. De Atto is ook uitgerust met een speciale anti-slip band, waardoor u zich op elk terrein stevig en veilig kunt verplaatsen. De Atto is perfect voor mensen die een comfortabele, veilige en draagbare scootmobiel zoeken.

Veelgestelde vragen over Opvouwbare Scootmobiel Atto SPORT Moving Life.

Het maximale draagvermogen van Opvouwbare Scootmobiel Atto SPORT Moving Life. is 120 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Opvouwbare Scootmobiel Atto SPORT Moving Life. heeft een maximale snelheid van 10 km/h en een actieradius van 20 km.

Opvouwbare Scootmobiel Atto SPORT Moving Life. heeft 4 waarmee het een draaicirkel heeft van 112 cm.

Opvouwbare Scootmobiel Atto SPORT Moving Life. geeft de volgende informatie weer over de banden: Alle banden zijn massieve banden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Opvouwbare Scootmobiel Atto SPORT Moving Life. heeft een Magneetrem.