1. producten
  2. Scootmobiel Invacare Orion Pro 3-Wiel Jasper Red.

Scootmobiel Invacare Orion Pro 3-Wiel Jasper Red.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel Invacare Orion Pro 3-Wiel Jasper Red. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel Invacare Orion Pro 3-Wiel Jasper Red.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg

Maximale snelheid

10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h

Actieradius

30 tot 60 km

Aantal wielen

3 wielen

Draaicirkel

250 cm

Type banden

Alle banden zijn luchtbanden

Zitbreedte

45 cm

Zithoogte

45 cm

Soort rem

Magneetrem

Omschrijving van Scootmobiel Invacare Orion Pro 3-Wiel Jasper Red.

De Orion PRO 3-wiel scootmobiel van Invacare is een uitstekende keuze voor degenen die behoefte hebben aan extra prestaties. De design van de scootmobiel is zeer ergonomisch en uitgerust met 12” wielen, waardoor het een stabiele en comfortabele rit biedt. De uitstekende vering en het verbeterde accu-systeem maken het ideaal voor langere ritten. Deze 3-wiel scootmobiel beschikt over een aantal innovatieve functies waardoor het een uitstekende keuze is voor gebruikers die hogere eisen stellen. De scootmobiel is voorzien van een luxe, verstelbare stoel met een zitting die draaibaar is in 4 verschillende posities. Daarnaast is er een stuur dat verstelbaar is in hoogte en afstand. Dankzij de extra brede wielen heeft u extra stabiliteit tijdens het rijden. De scootmobiel is verkrijgbaar in de kleur Jasper Red en is gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor het zeer betrouwbaar en duurzaam is.

Veelgestelde vragen over Scootmobiel Invacare Orion Pro 3-Wiel Jasper Red.

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel Invacare Orion Pro 3-Wiel Jasper Red. is 120 tot 160 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel Invacare Orion Pro 3-Wiel Jasper Red. heeft een maximale snelheid van 10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km.

Scootmobiel Invacare Orion Pro 3-Wiel Jasper Red. heeft 3 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 250 cm.

Scootmobiel Invacare Orion Pro 3-Wiel Jasper Red. geeft de volgende informatie weer over de banden: Alle banden zijn luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel Invacare Orion Pro 3-Wiel Jasper Red. heeft een Magneetrem.

Bekijk ook andere scootmobiels