1. producten
  2. Vermeiren Mercurius 4D scootmobiel.

Vermeiren Mercurius 4D scootmobiel.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Vermeiren Mercurius 4D scootmobiel. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Vermeiren Mercurius 4D scootmobiel.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg

Maximale snelheid

10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h

Actieradius

30 tot 60 km

Aantal wielen

4 wielen

Draaicirkel

Type banden

Luchtbanden

Zitbreedte

Zithoogte

Soort rem

Magneetrem

Omschrijving van Vermeiren Mercurius 4D scootmobiel.

De Vermeiren Mercurius 4D scootmobiel is ontworpen met het oog op comfort en gemak. Met zijn luxe uiterlijk en heerlijk zitcomfort, maakt hij elke rit een feest. De stoel is verstelbaar in hoogte en kan draaien tot een halve cirkel voor een optimale zitpositie. Ook kan de stoel worden versteld voor meer zitcomfort. Daarnaast is de Mercurius 4D uitgerust met een digitaal scherm met ingebouwde kilometerteller en een verlichte koplamp. Met een actieradius van 45 km en een maximale snelheid van 15 kilometer per uur, is deze scootmobiel perfect voor langere stukken. De Vermeiren Mercurius 4D scootmobiel is uitgerust met een volledig elektrisch aangedreven wiel, waardoor hij zeer wendbaar is in kleinere ruimtes. Daarnaast is hij ook uitgerust met een volledig schokabsorberend systeem. Hierdoor heb je geen last meer van de oneffenheden in het wegdek. De Mercurius 4D is uitgerust met een achteruitrijcamera. Hiermee heb je altijd een goed zicht op waar je bent en waar je naar toe gaat.

Veelgestelde vragen over Vermeiren Mercurius 4D scootmobiel.

Het maximale draagvermogen van Vermeiren Mercurius 4D scootmobiel. is 120 tot 160 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Vermeiren Mercurius 4D scootmobiel. heeft een maximale snelheid van 10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km.

Vermeiren Mercurius 4D scootmobiel. heeft 4 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van .

Vermeiren Mercurius 4D scootmobiel. geeft de volgende informatie weer over de banden: Luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Vermeiren Mercurius 4D scootmobiel. heeft een Magneetrem.

Bekijk ook andere scootmobiels