1. producten
  2. Pride Opvouwbare Scootmobiel GoGo Elite Traveller Plus 3.

Pride Opvouwbare Scootmobiel GoGo Elite Traveller Plus 3.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Pride Opvouwbare Scootmobiel GoGo Elite Traveller Plus 3. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Pride Opvouwbare Scootmobiel GoGo Elite Traveller Plus 3.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg

Maximale snelheid

Tot 10 km/h

Actieradius

Tot 15 km, 15 tot 30 km

Aantal wielen

3 wielen

Draaicirkel

116 cm

Type banden

Zitbreedte

Zithoogte

Soort rem

Omschrijving van Pride Opvouwbare Scootmobiel GoGo Elite Traveller Plus 3.

De Pride GoGo Elite Traveller Plus 3 is ontworpen om een lange duurzaamheid te garanderen. Deze opvouwbare scootmobiel is uitgerust met een comfortabel zadel en heeft een uitstekende manoeuvreerbaarheid. Met de krachtige motor en de meegeleverde accu's kan de scootmobiel tot 16 kilometer per uur rijden. Deze opvouwbare scootmobiel heeft een klein opvouwformaat, waardoor deze gemakkelijk mee te nemen is in bijvoorbeeld de auto of het vliegtuig. De scootmobiel weegt minder dan 55 kilo. Ook is het mogelijk om deel te demonteren om het gewicht en de afmetingen verder te verminderen. Met het meegeleverde oplaadstation kunt u de accu's eenvoudig opladen, waar u ook bent. Met deze opvouwbare scootmobiel kunt u met vertrouwen reizen!

Veelgestelde vragen over Pride Opvouwbare Scootmobiel GoGo Elite Traveller Plus 3.

Het maximale draagvermogen van Pride Opvouwbare Scootmobiel GoGo Elite Traveller Plus 3. is 120 tot 160 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Pride Opvouwbare Scootmobiel GoGo Elite Traveller Plus 3. heeft een maximale snelheid van Tot 10 km/h en een actieradius van Tot 15 km, 15 tot 30 km.

Pride Opvouwbare Scootmobiel GoGo Elite Traveller Plus 3. heeft 3 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 116 cm.

Pride Opvouwbare Scootmobiel GoGo Elite Traveller Plus 3. geeft de volgende informatie weer over de banden: .

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Pride Opvouwbare Scootmobiel GoGo Elite Traveller Plus 3. heeft een .

Bekijk ook andere scootmobiels