PGB Scootmobiel Ceres 4.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf PGB Scootmobiel Ceres 4. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties PGB Scootmobiel Ceres 4.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg

Maximale snelheid

10 tot 15 km/h

Actieradius

15 tot 30 km

Aantal wielen

4 wielen

Draaicirkel

296 cm

Type banden

Luchtbanden

Zitbreedte

45 cm

Zithoogte

50 cm

Soort rem

Magneetrem

Omschrijving van PGB Scootmobiel Ceres 4.

Met de PGB Scootmobiel Ceres 4 bent u in staat om snel en comfortabel te reizen. Deze scootmobiel heeft een modern design en heeft een uitgebreid arsenaal aan functies, waardoor u zich veilig en comfortabel kunt voelen. De scootmobiel is voorzien van een 4-wiel onderstel, waardoor u zich stabiel en veilig voelt. De Ceres 4 is ook voorzien van een krachtige motor met een topsnelheid van tot wel 6 km per uur. De scootmobiel heeft ook een modern design met een brede zitting en een stevige rugleuning voor een optimaal comfort. De armleuningen zijn verstelbaar en de scootmobiel is voorzien van een comfortabele draaistoel. Bovendien heeft de scootmobiel een geweldige batterijduur van maximaal 14 uur en een laadtijd van slechts 8 uur. Daarnaast is de scootmobiel uitgerust met een anti-slipvoorwiel, een LED-verlichting en een achteruitkijkspiegel. De PGB Scootmobiel Ceres 4 is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een veilige en comfortabele manier om zich te verplaatsen. Wij kunnen u begeleiden bij uw PGB aanvraag voor deze scootmobiel. Neem.

Veelgestelde vragen over PGB Scootmobiel Ceres 4.

Het maximale draagvermogen van PGB Scootmobiel Ceres 4. is 120 tot 160 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

PGB Scootmobiel Ceres 4. heeft een maximale snelheid van 10 tot 15 km/h en een actieradius van 15 tot 30 km.

PGB Scootmobiel Ceres 4. heeft 4 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 296 cm.

PGB Scootmobiel Ceres 4. geeft de volgende informatie weer over de banden: Luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. PGB Scootmobiel Ceres 4. heeft een Magneetrem.