1. producten
  2. Scootmobiel shoprider cabin.

Scootmobiel shoprider cabin.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel shoprider cabin. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel shoprider cabin.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg, 160 tot 200 kg

Maximale snelheid

10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h

Actieradius

30 tot 60 km

Aantal wielen

4 wielen

Draaicirkel

178 cm

Type banden

Zitbreedte

Zithoogte

Soort rem

Omschrijving van Scootmobiel shoprider cabin.

De Shoprider Cabin is een innovatief, stijlvol en opvallend vervoermiddel. Deze scootmobiel is zo ontworpen dat u er zelfs mee in een kleine ruimte kunt manoeuvreren. Het frame bestaat uit sterk aluminium, wat zorgt voor een stevige en duurzame constructie. Ook is de scootmobiel voorzien van een comfortabele zitting en een handig stuur. Het beste van de Shoprider Cabin is dat hij is uitgerust met verschillende functies om uw rit aangenamer te maken. Zo is er bijvoorbeeld een LCD display met daarop informatie over de gereden afstand, de snelheid en de resterende accu. Ook heeft de scootmobiel een ondersteunende vering en een regelbare schokdemping, waardoor u comfortabel en veilig reist. Tevens heeft de scootmobiel een aantal speciale veiligheidsvoorzieningen, zoals een akoestische waarschuwing als u te dicht bij een ander voertuig komt, een hoge-licht-verlichting en een anti-krank deurvergrendeling. De Shoprider Cabin is een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbare en comfortabele manier om zich te verplaatsen. Het is een stijlvol en gebruiksvriendel.

Veelgestelde vragen over Scootmobiel shoprider cabin.

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel shoprider cabin. is 120 tot 160 kg, 160 tot 200 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel shoprider cabin. heeft een maximale snelheid van 10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km.

Scootmobiel shoprider cabin. heeft 4 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 178 cm.

Scootmobiel shoprider cabin. geeft de volgende informatie weer over de banden: .

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel shoprider cabin. heeft een .