1. producten
  2. Drive ST6D Scootmobiel - Accu Max 18km/u.

Drive ST6D Scootmobiel - Accu Max 18km/u.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Drive ST6D Scootmobiel - Accu Max 18km/u. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Drive ST6D Scootmobiel - Accu Max 18km/u.

Maximaal draagvermogen

200 kg en hoger

Maximale snelheid

15 tot 20 km/h

Actieradius

30 tot 60 km, 60 km en hoger

Aantal wielen

4 wielen

Draaicirkel

Type banden

Zitbreedte

Zithoogte

Soort rem

Omschrijving van Drive ST6D Scootmobiel - Accu Max 18km/u.

De Drive ST6D scootmobiel heeft een modern design voorzien van een krachtige 500W motor. De stille motor biedt voldoende vermogen om je veilig te verplaatsen. Je kunt kiezen uit diverse snelheden, waardoor je altijd een comfortabele rit hebt. De scootmobiel is uitgerust met een krachtige accu, waarmee je tot wel 18 km/u kunt rijden. De Drive ST6D scootmobiel is verder voorzien van een vering voor en achter, waardoor je altijd een comfortabele rit hebt. Bovendien heeft de scootmobiel een modern kleurenschema, waardoor het een luxe uitstraling heeft. De scootmobiel is ook uitgerust met een moderne LED-techniek, wat energie bespaart en een goed zicht geeft, ook 's nachts. De scootmobiel is standaard uitgerust met remlichten en knipperlichten, voor extra veiligheid. De luxe captainstoel met hoofdsteun en verstelbare armleggers garanderen een comfortabele zitervaring. Met de Drive ST6D scootmobiel heb je een robuuste en krachtige scootmobiel die je comfortabel en veilig laat rijden. Het moderne design en de energiezuinige LED-techniek maken het rijplezier compleet.

Veelgestelde vragen over Drive ST6D Scootmobiel - Accu Max 18km/u.

Het maximale draagvermogen van Drive ST6D Scootmobiel - Accu Max 18km/u. is 200 kg en hoger. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Drive ST6D Scootmobiel - Accu Max 18km/u. heeft een maximale snelheid van 15 tot 20 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km, 60 km en hoger.

Drive ST6D Scootmobiel - Accu Max 18km/u. heeft 4 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van .

Drive ST6D Scootmobiel - Accu Max 18km/u. geeft de volgende informatie weer over de banden: .

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Drive ST6D Scootmobiel - Accu Max 18km/u. heeft een .

Bekijk ook andere scootmobiels