1. producten
  2. Electric Mobility scootmobiel opvouwbaar Rascal Veo Sport.

Electric Mobility scootmobiel opvouwbaar Rascal Veo Sport.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Electric Mobility scootmobiel opvouwbaar Rascal Veo Sport. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Electric Mobility scootmobiel opvouwbaar Rascal Veo Sport.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg

Maximale snelheid

Tot 10 km/h

Actieradius

15 tot 30 km

Aantal wielen

4 wielen

Draaicirkel

140 cm

Type banden

Massieve banden

Zitbreedte

45.70 cm

Zithoogte

47 cm

Soort rem

Magneetrem

Omschrijving van Electric Mobility scootmobiel opvouwbaar Rascal Veo Sport.

Deze elektrische scootmobiel is een stijlvolle, krachtige en veilige optie voor het vervoer over korte afstanden. Het is uitgerust met een krachtige motor, die een topsnelheid kan behalen van 12 km/h. Bovendien is de scootmobiel voorzien van een innovatief opvouwbaar systeem, waardoor deze gemakkelijk kan worden opgevouwen en meegenomen in de auto. De scootmobiel is bovendien ontworpen met comfort in gedachte. Hij heeft een comfortabele, verstelbare stoel, armsteunen en een verstelbaar stuur. De scootmobiel is ook voorzien van een regenbeschermingsdeken, zodat u droog en comfortabel blijft tijdens regenachtige dagen. De scootmobiel heeft ook een veiligheidsbel, zodat u andere voetgangers kunt waarschuwen als u in drukke situaties bent. Deze rijk uitgeruste scootmobiel is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele, veilige en krachtige manier om korte afstanden af te leggen. Met zijn stijlvolle, sportieve design, innovatieve opvouwbaar systeem en krachtige motor, is de Veo Sport donker grijs de perfecte optie voor mensen die op zoek zijn na.

Veelgestelde vragen over Electric Mobility scootmobiel opvouwbaar Rascal Veo Sport.

Het maximale draagvermogen van Electric Mobility scootmobiel opvouwbaar Rascal Veo Sport. is 120 tot 160 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Electric Mobility scootmobiel opvouwbaar Rascal Veo Sport. heeft een maximale snelheid van Tot 10 km/h en een actieradius van 15 tot 30 km.

Electric Mobility scootmobiel opvouwbaar Rascal Veo Sport. heeft 4 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 140 cm.

Electric Mobility scootmobiel opvouwbaar Rascal Veo Sport. geeft de volgende informatie weer over de banden: Massieve banden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Electric Mobility scootmobiel opvouwbaar Rascal Veo Sport. heeft een Magneetrem.

Bekijk ook andere scootmobiels