Scootmobiel Invacare Orion Pro-4-wiel Jasper Red.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel Invacare Orion Pro-4-wiel Jasper Red. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel Invacare Orion Pro-4-wiel Jasper Red.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg, 160 tot 200 kg

Maximale snelheid

10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h

Actieradius

30 tot 60 km

Aantal wielen

4 wielen

Draaicirkel

275 cm

Type banden

Alle banden zijn luchtbanden

Zitbreedte

51 cm

Zithoogte

50 cm

Soort rem

Mechanische schijfrem

Omschrijving van Scootmobiel Invacare Orion Pro-4-wiel Jasper Red.

De Scootmobiel Invacare Orion Pro-4-wiel Jasper Red is een uitstekende keuze voor mensen die een scooter willen met hoge prestaties. De scooter is voorzien van een krachtigere motor, verbeterde accu prestaties en grote 12” wielen. De ergonomisch ontworpen scooter biedt extra comfort en staat garant voor veiligheid en betrouwbaarheid. Bovendien is de scooter voorzien van een zitvlak met een optimaal zitcomfort en een armsteun voor extra ondersteuning. Het lichte gewicht en de kleine afmetingen maken de scooter ideaal voor langere ritten. Door de krachtige motor en het grote wielen heeft de scooter een hoge topsnelheid, waardoor je moeiteloos ver kunt rijden. Daarnaast is de scooter eenvoudig te bedienen en kan hij ook gemakkelijk over oneffen oppervlakken. De scooter is voorzien van een krachtige rem en een LED-display met informatie over de batterijstatus. Met de Scootmobiel Invacare Orion Pro-4-wiel Jasper Red ben je verzekerd van een veilige, betrouwbare en comfortabele rit, waar je ook heen gaat.

Veelgestelde vragen over Scootmobiel Invacare Orion Pro-4-wiel Jasper Red.

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel Invacare Orion Pro-4-wiel Jasper Red. is 120 tot 160 kg, 160 tot 200 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel Invacare Orion Pro-4-wiel Jasper Red. heeft een maximale snelheid van 10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km.

Scootmobiel Invacare Orion Pro-4-wiel Jasper Red. heeft 4 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 275 cm.

Scootmobiel Invacare Orion Pro-4-wiel Jasper Red. geeft de volgende informatie weer over de banden: Alle banden zijn luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel Invacare Orion Pro-4-wiel Jasper Red. heeft een Mechanische schijfrem.