1. producten
  2. ComfyGO Z-4 Elektrische Scootmobiel, Scooter Mobiliteitsscooter met 4 wielen, Tot 20 km Bereik SUPER STOEL.

ComfyGO Z-4 Elektrische Scootmobiel, Scooter Mobiliteitsscooter met 4 wielen, Tot 20 km Bereik SUPER STOEL.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf ComfyGO Z-4 Elektrische Scootmobiel, Scooter Mobiliteitsscooter met 4 wielen, Tot 20 km Bereik SUPER STOEL. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties ComfyGO Z-4 Elektrische Scootmobiel, Scooter Mobiliteitsscooter met 4 wielen, Tot 20 km Bereik SUPER STOEL.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg

Maximale snelheid

Tot 10 km/h

Actieradius

15 tot 30 km, 30 tot 60 km

Aantal wielen

4 wielen

Draaicirkel

59 cm

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Zitbreedte

40.60 cm

Zithoogte

56 cm

Soort rem

Magneetrem

Omschrijving van ComfyGO Z-4 Elektrische Scootmobiel, Scooter Mobiliteitsscooter met 4 wielen, Tot 20 km Bereik SUPER STOEL.

De ComfyGo Z-4 elektrische scootmobiel is een stijlvolle scooter die de perfecte mobiliteitsoplossing biedt voor iedereen die moeite heeft met lopen. De scootmobiel is voorzien van een 12 AH Li-on batterij en heeft een bereik tot 20 km. Deze scooter biedt een super comfortabele stoel die zorgt voor een aangenaam vervoer. De ComfyGo Z-4 is gemaakt van stevig materiaal en heeft een uitstekende duurzaamheid. De stoel is bekleed met een soepel materiaal, wat zorgt voor extra comfort. De scooter heeft een verstelbare armsteun, een verstelbare rugleuning en een stevige armleuning voor extra steun en comfort. De scootmobiel heeft een innovatief ontwerp met 4 wielen, waardoor de scooter extra stabiel is en geschikt is voor gebruik op verschillende ondergronden. Het frame is versterkt met extra stevig materiaal, waardoor het extra veilig is en de scooter lange tijd meegaat. De scootmobiel is uitgerust met een led-display, waarmee u de snelheid, het bereik, de batterijstatus en meer kunt controleren.

Veelgestelde vragen over ComfyGO Z-4 Elektrische Scootmobiel, Scooter Mobiliteitsscooter met 4 wielen, Tot 20 km Bereik SUPER STOEL.

Het maximale draagvermogen van ComfyGO Z-4 Elektrische Scootmobiel, Scooter Mobiliteitsscooter met 4 wielen, Tot 20 km Bereik SUPER STOEL. is 120 tot 160 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

ComfyGO Z-4 Elektrische Scootmobiel, Scooter Mobiliteitsscooter met 4 wielen, Tot 20 km Bereik SUPER STOEL. heeft een maximale snelheid van Tot 10 km/h en een actieradius van 15 tot 30 km, 30 tot 60 km.

ComfyGO Z-4 Elektrische Scootmobiel, Scooter Mobiliteitsscooter met 4 wielen, Tot 20 km Bereik SUPER STOEL. heeft 4 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 59 cm.

ComfyGO Z-4 Elektrische Scootmobiel, Scooter Mobiliteitsscooter met 4 wielen, Tot 20 km Bereik SUPER STOEL. geeft de volgende informatie weer over de banden: Alle banden zijn massieve banden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. ComfyGO Z-4 Elektrische Scootmobiel, Scooter Mobiliteitsscooter met 4 wielen, Tot 20 km Bereik SUPER STOEL. heeft een Magneetrem.

Bekijk ook andere scootmobiels