1. producten
  2. Scootmobiel Afikim C3 Plus.

Scootmobiel Afikim C3 Plus.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel Afikim C3 Plus. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel Afikim C3 Plus.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg

Maximale snelheid

10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h

Actieradius

30 tot 60 km

Aantal wielen

3 wielen

Draaicirkel

128 cm

Type banden

Alle banden zijn luchtbanden

Zitbreedte

45 cm

Zithoogte

45 cm

Soort rem

Magneetrem

Omschrijving van Scootmobiel Afikim C3 Plus.

De Afiscooter Breeze C3 Plus is een innovatieve scootmobiel met een modern design en een brede waaier aan mogelijkheden. Het voertuig is uitgerust met een uniek, geavanceerd systeem voor besturing en stabiliteit dat ontworpen is om de bestuurder te beschermen tegen overmatige schokken en schade. Ook voorziet het systeem in een comfortabele en stabiele ervaring. De Afiscooter Breeze C3 Plus biedt een uitzonderlijke rijervaring met een hoog niveau aan mobiliteit. Het voertuig is uitgerust met een krachtige elektrische motor die een maximale snelheid van wel 24 km/u biedt. Verder is de scootmobiel voorzien van een breed scala aan functies zoals verstelbare arm- en voetsteunen, een USB-poort en een verstelbaar stuur. Dit maakt de Breeze C3 Plus ideaal voor mensen die een actieve en veelzijdige levensstijl leiden.

Veelgestelde vragen over Scootmobiel Afikim C3 Plus.

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel Afikim C3 Plus. is 120 tot 160 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel Afikim C3 Plus. heeft een maximale snelheid van 10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km.

Scootmobiel Afikim C3 Plus. heeft 3 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 128 cm.

Scootmobiel Afikim C3 Plus. geeft de volgende informatie weer over de banden: Alle banden zijn luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel Afikim C3 Plus. heeft een Magneetrem.