1. producten
  2. Pride scootmobiel opvouwbaar Go-Go Elite Traveller Sport 4 wiel.

Pride scootmobiel opvouwbaar Go-Go Elite Traveller Sport 4 wiel.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Pride scootmobiel opvouwbaar Go-Go Elite Traveller Sport 4 wiel. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Pride scootmobiel opvouwbaar Go-Go Elite Traveller Sport 4 wiel.

Maximaal draagvermogen

150 kg

Maximale snelheid

6 km/h

Actieradius

20 m

Aantal wielen

4

Draaicirkel

130 cm

Type banden

Massieve banden

Zitbreedte

43 cm

Zithoogte

43 cm

Soort rem

Magneetrem

Omschrijving van Pride scootmobiel opvouwbaar Go-Go Elite Traveller Sport 4 wiel.

De Pride Go Go Elite Traveller Sport 4 wiel is een opvouwbare scootmobiel met een krachtige 4-wiel aandrijving. Dankzij de krachtige accu's heeft u een bereik van maximaal 9,3 kilometer. De scootmobiel is uitgerust met een comfortabele stoel met een hoogteverstelling en een verstelbare rugleuning. Ook heeft u de mogelijkheid om de scootmobiel te vergrendelen met behulp van de handige sleutel. De scootmobiel is uitgerust met een hellingvermogen van 12%, wat betekent dat u zelfs steile hellingen zonder problemen kunt bedwingen. Daarnaast is de scootmobiel voorzien van een krachtige rem die zorgt voor een extra veilig gevoel. Ook is er een extra armsteun die uitneembaar is voor een extra comfortabel gebruik. De scootmobiel is verder voorzien van koplampen en achterlichten, waardoor u ook in het donker zichtbaar bent. Kortom, de Pride Go Go Elite Traveller Sport 4 wiel is een krachtige, stabiele en betrouwbare scootmobiel die u overal mee naar toe kunt nemen.

Veelgestelde vragen over Pride scootmobiel opvouwbaar Go-Go Elite Traveller Sport 4 wiel.

Het maximale draagvermogen van Pride scootmobiel opvouwbaar Go-Go Elite Traveller Sport 4 wiel. is 150 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Pride scootmobiel opvouwbaar Go-Go Elite Traveller Sport 4 wiel. heeft een maximale snelheid van 6 km/h en een actieradius van 20 m.

Pride scootmobiel opvouwbaar Go-Go Elite Traveller Sport 4 wiel. heeft 4 waarmee het een draaicirkel heeft van 130 cm.

Pride scootmobiel opvouwbaar Go-Go Elite Traveller Sport 4 wiel. geeft de volgende informatie weer over de banden: Massieve banden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Pride scootmobiel opvouwbaar Go-Go Elite Traveller Sport 4 wiel. heeft een Magneetrem.

Bekijk ook andere scootmobiels