1. producten
  2. Electric Mobility scootmobiel Rascal Veo Sport SR.

Electric Mobility scootmobiel Rascal Veo Sport SR.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Electric Mobility scootmobiel Rascal Veo Sport SR. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Electric Mobility scootmobiel Rascal Veo Sport SR.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg

Maximale snelheid

Tot 10 km/h

Actieradius

15 tot 30 km

Aantal wielen

4 wielen

Draaicirkel

140 cm

Type banden

Alle banden zijn luchtbanden

Zitbreedte

45.7 cm

Zithoogte

47 cm

Soort rem

Magneetrem

Omschrijving van Electric Mobility scootmobiel Rascal Veo Sport SR.

De Veo Sport SR is een krachtige elektrische scootmobiel. Deze scootmobiel is ontworpen om de bestuurder te voorzien van een comfortabele en veilige rit. De scootmobiel is uitgerust met een krachtige 600W motor die een topsnelheid van maximaal 12 km/u kan bereiken. Daarnaast is de Veo Sport SR uitgerust met een rijomgeving die gericht is op veiligheid en stabiliteit. De antislip vloerplaat met antislipbanden en de volledig geveerde vering zorgen voor een stabiele en comfortabele rit. Verder zijn er een voorrem, achterrem en handrem beschikbaar voor extra veiligheid. De Veo Sport SR is ook uitgerust met een viertal 22Ah batterijen voor een optimale capaciteit en een bereik van maximaal 21km. Daarnaast is de scootmobiel voorzien van een LCD-display waarop informatie zoals de actuele snelheid en batterijstatus wordt weergegeven. In het kort is de Veo Sport SR een krachtige, comfortabele en veilige elektrische scootmobiel die voorziet in een optimaal rijcomfort en een uitstekende autonomie.

Veelgestelde vragen over Electric Mobility scootmobiel Rascal Veo Sport SR.

Het maximale draagvermogen van Electric Mobility scootmobiel Rascal Veo Sport SR. is 120 tot 160 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Electric Mobility scootmobiel Rascal Veo Sport SR. heeft een maximale snelheid van Tot 10 km/h en een actieradius van 15 tot 30 km.

Electric Mobility scootmobiel Rascal Veo Sport SR. heeft 4 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 140 cm.

Electric Mobility scootmobiel Rascal Veo Sport SR. geeft de volgende informatie weer over de banden: Alle banden zijn luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Electric Mobility scootmobiel Rascal Veo Sport SR. heeft een Magneetrem.