Scootmobiel Invacare Orion Pro-4-wiel Luxor Beige.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel Invacare Orion Pro-4-wiel Luxor Beige. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel Invacare Orion Pro-4-wiel Luxor Beige.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg, 160 tot 200 kg

Maximale snelheid

10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h

Actieradius

30 tot 60 km

Aantal wielen

4 wielen

Draaicirkel

275 cm

Type banden

Alle banden zijn luchtbanden

Zitbreedte

51 cm

Zithoogte

50 cm

Soort rem

Mechanische schijfrem

Omschrijving van Scootmobiel Invacare Orion Pro-4-wiel Luxor Beige.

De Scootmobiel Invacare Orion Pro-4-wiel Luxor Beige is de perfecte keuze voor lange afstanden. Het ontwerp is zo gemaakt dat het biedt wat extra sterkte en prestaties ten opzichte van het standaard Orion Metro model. De scooter is voorzien van een verbeterde accu, superieure vering en grote 12” wielen, waardoor u een betere controle heeft tijdens het rijden. Deze luxe scootmobiel biedt een breed scala aan functies, waaronder een gemakkelijk te bedienen joysticks, een comfortabele zitting met een verstelbare rugleuning en armsteunen, en een uniek stuurmechanisme dat eenvoudig te bedienen is. Ook is de scootmobiel uitgerust met een veiligheidsslot en een remsysteem voor extra zekerheid. Zo kunt u zorgeloos genieten van de langere trips.

Veelgestelde vragen over Scootmobiel Invacare Orion Pro-4-wiel Luxor Beige.

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel Invacare Orion Pro-4-wiel Luxor Beige. is 120 tot 160 kg, 160 tot 200 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel Invacare Orion Pro-4-wiel Luxor Beige. heeft een maximale snelheid van 10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km.

Scootmobiel Invacare Orion Pro-4-wiel Luxor Beige. heeft 4 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 275 cm.

Scootmobiel Invacare Orion Pro-4-wiel Luxor Beige. geeft de volgende informatie weer over de banden: Alle banden zijn luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel Invacare Orion Pro-4-wiel Luxor Beige. heeft een Mechanische schijfrem.

Bekijk ook andere scootmobiels