1. producten
  2. Scootmobiel carpo 3 limited edition.

Scootmobiel carpo 3 limited edition.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel carpo 3 limited edition. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel carpo 3 limited edition.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg

Maximale snelheid

15 tot 20 km/h

Actieradius

30 tot 60 km

Aantal wielen

3 wielen

Draaicirkel

143 cm

Type banden

Alle banden zijn luchtbanden

Zitbreedte

54 cm

Zithoogte

76 cm

Soort rem

Magneetrem

Omschrijving van Scootmobiel carpo 3 limited edition.

Met de Carpo 3 limited edition geniet je van alle voordelen die Vermeiren te bieden heeft. Deze scootmobiel is ontworpen met speciaal oog voor comfort en prestaties. De zitting is voorzien van een hoogwaardig kussensysteem waardoor je heerlijk comfortabel zit. Bovendien is de zitting afneembaar, zodat je deze makkelijk kunt reinigen. Verder is de Carpo 3 limited edition voorzien van een krachtige motor. De motor is zeer geschikt voor het rijden op lange afstanden, waardoor je onbezorgd kunt genieten van jouw uitstap. Ook is de Carpo 3 limited edition voorzien van een modern lcd-display. Hiermee kun je gemakkelijk de status van je scootmobiel controleren. Bovendien is de Carpo 3 limited edition voorzien van een speciale donkerbruine kleur, wat deze scootmobiel een extra luxueuze uitstraling geeft. Kortom, de Carpo 3 limited edition is een perfecte combinatie van comfort, prestaties en stijl. Deze scootmobiel is alleen in donkerbruin te bestellen, dus wees er snel bij als je deze exclusieve uitvoering wilt bemachtigen.

Veelgestelde vragen over Scootmobiel carpo 3 limited edition.

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel carpo 3 limited edition. is 120 tot 160 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel carpo 3 limited edition. heeft een maximale snelheid van 15 tot 20 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km.

Scootmobiel carpo 3 limited edition. heeft 3 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 143 cm.

Scootmobiel carpo 3 limited edition. geeft de volgende informatie weer over de banden: Alle banden zijn luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel carpo 3 limited edition. heeft een Magneetrem.

Bekijk ook andere scootmobiels