1. producten
  2. Scootmobiel Champion Pickup.

Scootmobiel Champion Pickup.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel Champion Pickup. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel Champion Pickup.

Maximaal draagvermogen

249 kg

Maximale snelheid

15 km/h

Actieradius

65 km

Aantal wielen

4

Draaicirkel

175 cm

Type banden

Alle banden zijn luchtbanden

Zitbreedte

50 cm

Zithoogte

56 cm

Soort rem

Mechanische schijfrem

Omschrijving van Scootmobiel Champion Pickup.

De Scootmobiel Champion Pickup is een uiterst comfortabele scootmobiel met een verfijnde stijl. De comfortabele, gevoerde stoel is uitgerust met een verstelbare rugleuning, een zachte armleuning en een comfortabel voetenplateau. Het voetenplateau is in hoogte verstelbaar, zodat het past bij uw lichaamslengte. Daarnaast is de stoel voorzien van een schokdemper voor een soepele rit. Met een maximumsnelheid van 20 km/u kom je overal snel genoeg. Maar wat het echt interessant maakt is de range. Dankzij de uitgebreide accu heeft de Champion Pickup een bereik van maar liefst 65 kilometer. Daarnaast heeft de scootmobiel een sterk frame van staal, waardoor hij geschikt is voor het vervoer van vracht tot maar liefst 300 kg. Met deze scootmobiel zal je er altijd goed uitzien, waar je ook heen gaat.

Veelgestelde vragen over Scootmobiel Champion Pickup.

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel Champion Pickup. is 249 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel Champion Pickup. heeft een maximale snelheid van 15 km/h en een actieradius van 65 km.

Scootmobiel Champion Pickup. heeft 4 waarmee het een draaicirkel heeft van 175 cm.

Scootmobiel Champion Pickup. geeft de volgende informatie weer over de banden: Alle banden zijn luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel Champion Pickup. heeft een Mechanische schijfrem.

Bekijk ook andere scootmobiels