1. producten
  2. Scootmobiel Drive ST5D 4-wiel comfortabel en stabiel.

Scootmobiel Drive ST5D 4-wiel comfortabel en stabiel.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel Drive ST5D 4-wiel comfortabel en stabiel. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel Drive ST5D 4-wiel comfortabel en stabiel.

Maximaal draagvermogen

160 tot 200 kg

Maximale snelheid

10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h

Actieradius

30 tot 60 km

Aantal wielen

4 wielen

Draaicirkel

160 cm

Type banden

Luchtbanden

Zitbreedte

52 cm

Zithoogte

44 cm

Soort rem

Magneetrem

Omschrijving van Scootmobiel Drive ST5D 4-wiel comfortabel en stabiel.

De Drive ST5D 4-wiel scootmobiel biedt een unieke combinatie van comfort, stabiliteit en veiligheid. De grote wielen en het uitstekende veersysteem zorgen voor een heerlijke rijervaring. De luxe captain stoel is comfortabel en volledig naar wens aan te passen, zodat u de rugleuning, armleggers en schuifslede kunt instellen. Alle functies van de ST5D zijn eenvoudig te bedienen en goed aangeduid. Het dashboard is duidelijk zichtbaar voor de bestuurder. De moderne stuurinrichting maakt de besturing licht en vertrouwd. Of u nu lange of korte afstanden aflegt, de ST5D biedt u een betrouwbare rijervaring. Het is een perfecte keuze als u op zoek bent naar een complete en betrouwbare scootmobiel. Laat u verrassen door de betrouwbare prestaties, het comfort en de stabiliteit van de Drive ST5D 4-wiel scootmobiel.

Veelgestelde vragen over Scootmobiel Drive ST5D 4-wiel comfortabel en stabiel.

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel Drive ST5D 4-wiel comfortabel en stabiel. is 160 tot 200 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel Drive ST5D 4-wiel comfortabel en stabiel. heeft een maximale snelheid van 10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km.

Scootmobiel Drive ST5D 4-wiel comfortabel en stabiel. heeft 4 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 160 cm.

Scootmobiel Drive ST5D 4-wiel comfortabel en stabiel. geeft de volgende informatie weer over de banden: Luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel Drive ST5D 4-wiel comfortabel en stabiel. heeft een Magneetrem.

Bekijk ook andere scootmobiels