1. producten
  2. Opvouwbare Scootmobiel Excel Xena 3.

Opvouwbare Scootmobiel Excel Xena 3.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Opvouwbare Scootmobiel Excel Xena 3. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Opvouwbare Scootmobiel Excel Xena 3.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg

Maximale snelheid

Tot 10 km/h

Actieradius

15 tot 30 km

Aantal wielen

4 wielen

Draaicirkel

102 cm

Type banden

Luchtbanden

Zitbreedte

45 cm

Zithoogte

Soort rem

Magneetrem

Omschrijving van Opvouwbare Scootmobiel Excel Xena 3.

De Excel Xena 3 is een unieke opvouwbare scootmobiel die een comfortabel en veilig ritje biedt. Het heeft een modern design en is uitgerust met een stevig aluminium frame. Het stuur is sterk genoeg om tegen alle weersomstandigheden te weerstaan, wat betekent dat u de scootmobiel overal mee naartoe kunt nemen. De scootmobiel is verder voorzien van luchtbanden en vering, wat zorgt voor een soepele, comfortabele rit. De Excel Xena 3 is ook voorzien van een intuïtieve bediening, zodat u gemakkelijk kunt navigeren. Ook is het voorzien van een handige opvouwbare functie, waardoor het gemakkelijk is om op te bergen en mee te nemen. Verder is de scootmobiel voorzien van een comfortabele, verstelbare zitting, waardoor u altijd een comfortabele positie kunt vinden. De scootmobiel is verder uitgerust met een verlichting voorin en achterin, wat zorgt voor meer veiligheid in het donker.

Veelgestelde vragen over Opvouwbare Scootmobiel Excel Xena 3.

Het maximale draagvermogen van Opvouwbare Scootmobiel Excel Xena 3. is 120 tot 160 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Opvouwbare Scootmobiel Excel Xena 3. heeft een maximale snelheid van Tot 10 km/h en een actieradius van 15 tot 30 km.

Opvouwbare Scootmobiel Excel Xena 3. heeft 4 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 102 cm.

Opvouwbare Scootmobiel Excel Xena 3. geeft de volgende informatie weer over de banden: Luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Opvouwbare Scootmobiel Excel Xena 3. heeft een Magneetrem.

Bekijk ook andere scootmobiels