1. producten
  2. Carpo 4 Limited Edition Scootmobiel Accu.

Carpo 4 Limited Edition Scootmobiel Accu.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Carpo 4 Limited Edition Scootmobiel Accu. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Carpo 4 Limited Edition Scootmobiel Accu.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg

Maximale snelheid

15 tot 20 km/h

Actieradius

30 tot 60 km

Aantal wielen

4 wielen

Draaicirkel

296 cm

Type banden

Luchtbanden

Zitbreedte

Zithoogte

Soort rem

Magneetrem

Omschrijving van Carpo 4 Limited Edition Scootmobiel Accu.

De Carpo 4 Ltd. Ed. is een innovatief ontwerp dat stijl en comfort combineert. Hij is voorzien van een stevige constructie van metaal en aluminium, wat zorgt voor een goede stabiliteit en duurzaamheid. Hij heeft een zeer krachtige motor met een maximumsnelheid van 25 km/uur. Hij is voorzien van een krachtige 36v-accu waardoor hij een lange afstand kan afleggen zonder opladen. De Carpo 4 Ltd. Ed. is voorzien van een dubbelwandige luchtbanden voor extra grip en comfort, en voorzien van een geïntegreerde verlichting. Daarnaast heeft deze scootmobiel een dubbele remsysteem, waaronder een veiligheidsrem en een parkeerrem. Het is ook uitgerust met een USB-poort en een alarmsysteem waarmee u uw scootmobiel kunt beveiligen tegen diefstal.

Veelgestelde vragen over Carpo 4 Limited Edition Scootmobiel Accu.

Het maximale draagvermogen van Carpo 4 Limited Edition Scootmobiel Accu. is 120 tot 160 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Carpo 4 Limited Edition Scootmobiel Accu. heeft een maximale snelheid van 15 tot 20 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km.

Carpo 4 Limited Edition Scootmobiel Accu. heeft 4 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 296 cm.

Carpo 4 Limited Edition Scootmobiel Accu. geeft de volgende informatie weer over de banden: Luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Carpo 4 Limited Edition Scootmobiel Accu. heeft een Magneetrem.

Bekijk ook andere scootmobiels