1. producten
  2. Scootmobiel Vecta Sport.

Scootmobiel Vecta Sport.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel Vecta Sport. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel Vecta Sport.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg, 160 tot 200 kg

Maximale snelheid

10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h

Actieradius

30 tot 60 km

Aantal wielen

4 wielen

Draaicirkel

170 cm

Type banden

Alle banden zijn luchtbanden

Zitbreedte

Zithoogte

Soort rem

Magneetrem

Omschrijving van Scootmobiel Vecta Sport.

Met de Vecta Sport brengt u zichzelf veilig en stijlvol overal waar u wezen wil. Dankzij de geavanceerde elektronica kunt u de scootmobiel eenvoudig besturen. De Vecta Sport beschikt over een krachtige elektromotor die u ondersteunt bij het rijden over heuvels. Daarnaast is de scootmobiel uitgerust met een afneembare accu, die makkelijk te vervangen is. Het verlichte en verstelbare stuur zorgt voor een optimaal zicht en een betere besturing. Daarnaast is de scootmobiel voorzien van een breed scala aan accessoires zoals een hoge bagageruimte, een windscherm en een comfortabele rugleuning. Met deze accessoires kunt u de Vecta Sport volledig naar uw eigen wensen aanpassen. Al met al is de Vecta Sport een betrouwbare, comfortabele en veilige manier om je te verplaatsen. Of u nu korte of lange afstanden moet afleggen, de Vecta Sport zal u altijd een goede prestatie leveren. Met deze scootmobiel bent u vrij om te gaan en te staan waar u wilt.

Veelgestelde vragen over Scootmobiel Vecta Sport.

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel Vecta Sport. is 120 tot 160 kg, 160 tot 200 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel Vecta Sport. heeft een maximale snelheid van 10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km.

Scootmobiel Vecta Sport. heeft 4 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 170 cm.

Scootmobiel Vecta Sport. geeft de volgende informatie weer over de banden: Alle banden zijn luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel Vecta Sport. heeft een Magneetrem.

Bekijk ook andere scootmobiels