1. producten
  2. Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Marble White.

Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Marble White.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Marble White. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Marble White.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg, 160 tot 200 kg

Maximale snelheid

10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h

Actieradius

30 tot 60 km

Aantal wielen

4 wielen

Draaicirkel

260 cm

Type banden

Alle banden zijn luchtbanden

Zitbreedte

45 cm

Zithoogte

45 cm

Soort rem

Magneetrem

Omschrijving van Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Marble White.

De Invacare Comet Pro 4-Wiel Marble White scootmobiel is perfect voor mensen die een comfortabele, krachtige en veilige manier van reizen zoeken. Deze scootmobiel heeft een stijlvol design dat uiterst modern oogt en is zeer makkelijk te besturen. Het heeft een verbeterde rijervaring met een krachtige motor die een top snelheid van 6 km/u bereikt. Het grote aanpasbare zitgedeelte met een gewatteerde rugleuning en een stevig frame zorgen voor een uitstekende steun en comfort. De Invacare Comet Pro 4-Wiel Marble White is makkelijk te manoeuvreren en heeft een uitstekende draaicirkel van slechts 106 cm. Het heeft ook een ingebouwd anti-tip mechanisme dat de scootmobiel stabiliseert als hij op een helling staat. De scootmobiel is voorzien van een grote lichtgevoelige koplamp en een rode achterlicht die je zichtbaar maken in het donker. De voor- en achteras zijn voorzien van meerdere reflectoren om je zichtbaar te maken voor verkeer. Daarnaast heeft hij ook een anti-diefstal slot voor extra veiligheid.

Veelgestelde vragen over Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Marble White.

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Marble White. is 120 tot 160 kg, 160 tot 200 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Marble White. heeft een maximale snelheid van 10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km.

Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Marble White. heeft 4 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 260 cm.

Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Marble White. geeft de volgende informatie weer over de banden: Alle banden zijn luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel Invacare Comet Pro 4-Wiel Marble White. heeft een Magneetrem.