1. producten
  2. IVA E1000 Scootmobiel Zilver.

IVA E1000 Scootmobiel Zilver.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf IVA E1000 Scootmobiel Zilver. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties IVA E1000 Scootmobiel Zilver.

Maximaal draagvermogen

190 kg

Maximale snelheid

20 km/h

Actieradius

55 km

Aantal wielen

3

Draaicirkel

45 cm

Type banden

Luchtbanden

Zitbreedte

55 cm

Zithoogte

0 cm

Soort rem

Hydraulische schijfrem

Omschrijving van IVA E1000 Scootmobiel Zilver.

De IVA E1000 is een moderne scootmobiel die perfect is voor mensen die een comfortabele en veilige rit zoeken. De scootmobiel is uitgerust met een elektrische motor die een snelheid van maximaal 20 km/h kan bereiken. Deze scootmobiel wordt aangedreven door een tweewielaandrijving, waardoor de prestaties optimaal zijn. Het stijlvolle design van de IVA E1000 wordt gecompleteerd met een optionele topkoffer. De scootmobiel heeft een diepe instap waardoor het mogelijk is om er gemakkelijk in en uit te stappen. Daarnaast is de stoel voorzien van opklapbare armleuningen en is de scootmobiel voorzien van een cruise control die de snelheid kan beperken tot 6 km/h, 15 km/h en 20 km/h. De IVA E1000 scootmobiel is verkrijgbaar in een zilveren kleur en is het perfecte vervoermiddel voor oudere of lichamelijk gehandicapte mensen. De scootmobiel is uitgerust met een innovatief ontwerp waardoor deze comfortabel, veilig en betrouwbaar is. U kunt rekenen op een duurzame en betrouwbare scootmobiel van topkwaliteit.

Veelgestelde vragen over IVA E1000 Scootmobiel Zilver.

Het maximale draagvermogen van IVA E1000 Scootmobiel Zilver. is 190 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

IVA E1000 Scootmobiel Zilver. heeft een maximale snelheid van 20 km/h en een actieradius van 55 km.

IVA E1000 Scootmobiel Zilver. heeft 3 waarmee het een draaicirkel heeft van 45 cm.

IVA E1000 Scootmobiel Zilver. geeft de volgende informatie weer over de banden: Luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. IVA E1000 Scootmobiel Zilver. heeft een Hydraulische schijfrem.