1. producten
  2. IVA Z1000 Scootmobiel.

IVA Z1000 Scootmobiel.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf IVA Z1000 Scootmobiel. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties IVA Z1000 Scootmobiel.

Maximaal draagvermogen

160 tot 200 kg

Maximale snelheid

15 tot 20 km/h, 20 km/h en sneller

Actieradius

30 tot 60 km

Aantal wielen

3 wielen

Draaicirkel

45 cm

Type banden

Alle banden zijn luchtbanden

Zitbreedte

55 cm

Zithoogte

0 cm

Soort rem

Schijfremmen

Omschrijving van IVA Z1000 Scootmobiel.

De IVA Z1000 Scootmobiel is een volledig elektrische scootmobiel die ideaal is voor ouderen en gehandicapten. De scootmobiel heeft een diepe instap en een comfortabele stoel met opklapbare armleuningen, waardoor hij gemakkelijk te gebruiken is. Met de cruise control kunt u de snelheid instellen op 6 km/h, 15 km/h of 20 km/h. De scootmobiel heeft ook een aantal innovatieve functies waarmee u uw rit comfortabeler kunt maken. Zo is er een USB-poort waarmee u uw telefoon kunt opladen terwijl u rijdt, en heeft u ook de mogelijkheid om uw favoriete muziek te beluisteren via de ingebouwde luidsprekers. Bovendien heeft de scootmobiel een makkelijk te bedienen LCD-scherm waarmee u de batterijstatus, de snelheid en de afstand kunt bekijken. De scootmobiel beschikt over een veiligheidsgordel, een achteruitrijcamera en een alarmsysteem waarmee u uw scootmobiel kunt vergrendelen. Bovendien heeft het een verstelbare bestuurdersstoel en een verstelbare armsteun voor extra comfort. U kunt de scootmobiel ook koppelen aan uw smartphone via Bluetooth, zod.

Veelgestelde vragen over IVA Z1000 Scootmobiel.

Het maximale draagvermogen van IVA Z1000 Scootmobiel. is 160 tot 200 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

IVA Z1000 Scootmobiel. heeft een maximale snelheid van 15 tot 20 km/h, 20 km/h en sneller en een actieradius van 30 tot 60 km.

IVA Z1000 Scootmobiel. heeft 3 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 45 cm.

IVA Z1000 Scootmobiel. geeft de volgende informatie weer over de banden: Alle banden zijn luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. IVA Z1000 Scootmobiel. heeft een Schijfremmen.

Bekijk ook andere scootmobiels