Scootmobiel Gatsby.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel Gatsby. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel Gatsby.

Maximaal draagvermogen

145 kg

Maximale snelheid

15 km/h

Actieradius

55 km

Aantal wielen

4

Draaicirkel

150 cm

Type banden

Alle banden zijn luchtbanden

Zitbreedte

45 cm

Zithoogte

50 cm

Soort rem

Magneetrem

Omschrijving van Scootmobiel Gatsby.

De scootmobiel Gatsby is een perfecte oplossing voor mensen die zelfstandig willen blijven. De scootmobiel is eenvoudig te bedienen en de breedte is gemakkelijk te verstellen. Daarnaast heeft de scootmobiel Gatsby een aantal handige functies. Zo is er een afneembare armleuning, een comfortabele stoel met een verstelbare rugleuning en een portaalkap. Deze kap is gemaakt van waterafstotend materiaal en biedt bescherming tegen wind en regen. Uiteraard is de Gatsby voorzien van een veiligheidsgordel en een sterke rem. Hij is dus uitermate geschikt voor alledaagse ritjes. De scootmobiel Gatsby is een echte blikvanger. Door het vrolijke design en de robuuste constructie is deze scootmobiel een echte aanwinst. Uiteraard is de Gatsby ook nog eens erg duurzaam. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een lange levensduur. Met de scootmobiel Gatsby kun je je dus zelfstandig en veilig verplaatsen. De scootmobiel Gatsby is de perfecte oplossing voor mensen die hun zelfstandigheid willen behouden. Met zijn grappige retro-neus, comfortabele stoel en robuuste construct.

Veelgestelde vragen over Scootmobiel Gatsby.

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel Gatsby. is 145 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel Gatsby. heeft een maximale snelheid van 15 km/h en een actieradius van 55 km.

Scootmobiel Gatsby. heeft 4 waarmee het een draaicirkel heeft van 150 cm.

Scootmobiel Gatsby. geeft de volgende informatie weer over de banden: Alle banden zijn luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel Gatsby. heeft een Magneetrem.

Bekijk ook andere scootmobiels