1. producten
  2. Scootmobiel Invacare Orion Pro 4-wiel Electric Blue.

Scootmobiel Invacare Orion Pro 4-wiel Electric Blue.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel Invacare Orion Pro 4-wiel Electric Blue. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel Invacare Orion Pro 4-wiel Electric Blue.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg, 160 tot 200 kg

Maximale snelheid

10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h

Actieradius

30 tot 60 km

Aantal wielen

4 wielen

Draaicirkel

275 cm

Type banden

Alle banden zijn luchtbanden

Zitbreedte

51 cm

Zithoogte

50 cm

Soort rem

Mechanische schijfrem

Omschrijving van Scootmobiel Invacare Orion Pro 4-wiel Electric Blue.

De Scootmobiel Invacare Orion Pro 4-wiel Electric Blue combineert een aantal kenmerken die voor het ultieme comfort en gebruiksgemak zorgt. Deze scooter is ergonomisch ontworpen om het rijden makkelijker te maken, met grote 12" wielen en een verhoogde vering die een soepeler rijervaring garandeert. Bovendien is deze scooter voorzien van een krachtigere accu, waardoor deze een langere actieradius heeft. Daarnaast is de Scootmobiel Invacare Orion Pro 4-wiel Electric Blue ook uitgerust met een aantal veiligheidskenmerken, zoals een anti-slip pedalen, een ingebouwd alarmsysteem en een parkeerrem. Met deze functies kunt u er zeker van zijn dat u met deze scooter altijd veilig bent. Bovendien heeft de scooter een lage instaphoogte, waardoor het gemakkelijker is om in en uit te stappen. Al met al is de Scootmobiel Invacare Orion Pro 4-wiel Electric Blue een ideale keuze voor mensen die behoefte hebben aan comfort, veiligheid en betrouwbaarheid.

Veelgestelde vragen over Scootmobiel Invacare Orion Pro 4-wiel Electric Blue.

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel Invacare Orion Pro 4-wiel Electric Blue. is 120 tot 160 kg, 160 tot 200 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel Invacare Orion Pro 4-wiel Electric Blue. heeft een maximale snelheid van 10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km.

Scootmobiel Invacare Orion Pro 4-wiel Electric Blue. heeft 4 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 275 cm.

Scootmobiel Invacare Orion Pro 4-wiel Electric Blue. geeft de volgende informatie weer over de banden: Alle banden zijn luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel Invacare Orion Pro 4-wiel Electric Blue. heeft een Mechanische schijfrem.