Scootmobiel Invacare Orion Pro 3-Wiel Sapphire blue.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel Invacare Orion Pro 3-Wiel Sapphire blue. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel Invacare Orion Pro 3-Wiel Sapphire blue.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg

Maximale snelheid

10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h

Actieradius

30 tot 60 km

Aantal wielen

3 wielen

Draaicirkel

250 cm

Type banden

Alle banden zijn luchtbanden

Zitbreedte

45 cm

Zithoogte

47 cm

Soort rem

Magneetrem

Omschrijving van Scootmobiel Invacare Orion Pro 3-Wiel Sapphire blue.

De Invacare Orion Pro 3-Wiel Sapphire blue is een krachtige scootmobiel met verbeterde prestaties en superieure vering. De scootmobiel is ontworpen met comfort, veiligheid en betrouwbaarheid in gedachten en met grote 12” wielen is deze geschikt voor langere trips. De ergonomische zit van de Orion PRO is speciaal ontworpen voor een optimaal comfort. Het verstelbare stuur is perfect voor een goede bediening. Daarnaast is het frame van de Orion PRO gemaakt van duurzaam aluminium, waardoor het licht en toch sterk is. Deze krachtige scootmobiel is een ideale keuze voor lange afstanden of voor een middagje uit met kinderen. Met verbeterde prestaties en comfort functies, is de Invacare Orion Pro 3-Wiel Sapphire blue een uitstekende keuze voor gebruikers die hoge eisen stellen.

Veelgestelde vragen over Scootmobiel Invacare Orion Pro 3-Wiel Sapphire blue.

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel Invacare Orion Pro 3-Wiel Sapphire blue. is 120 tot 160 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel Invacare Orion Pro 3-Wiel Sapphire blue. heeft een maximale snelheid van 10 tot 15 km/h, 15 tot 20 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km.

Scootmobiel Invacare Orion Pro 3-Wiel Sapphire blue. heeft 3 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 250 cm.

Scootmobiel Invacare Orion Pro 3-Wiel Sapphire blue. geeft de volgende informatie weer over de banden: Alle banden zijn luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel Invacare Orion Pro 3-Wiel Sapphire blue. heeft een Magneetrem.