1. producten
  2. Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Electric Blue.

Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Electric Blue.

5/5

Wanneer we ouder worden, kunnen we soms helaas te maken krijgen met bepaalde problemen die er voor zorgen dat we minder mobiel worden. Een scootmobiel biedt dan de ideale uitweg om toch nog mobiel te blijven en van je bewegingsvrijheid te kunnen blijven genieten. Schaf Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Electric Blue. aan en ga weer onbezorgd de deur uit!

Specificaties Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Electric Blue.

Maximaal draagvermogen

120 tot 160 kg

Maximale snelheid

10 tot 15 km/h

Actieradius

30 tot 60 km

Aantal wielen

4 wielen

Draaicirkel

260 cm

Type banden

Alle banden zijn luchtbanden

Zitbreedte

51 cm

Zithoogte

44 cm

Soort rem

Mechanische schijfrem

Omschrijving van Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Electric Blue.

De Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Electric Blue is een unieke, comfortabele en veilige vervoersmogelijkheid. Deze scootmobiel is voorzien van een speciaal ontworpen veersysteem, waardoor u een ontspannen rit ervaart. Bovendien is deze scootmobiel voorzien van 11'' luchtbanden, die het mogelijk maken om zelfs oneffen terrein te overbruggen. Daarnaast heeft de scootmobiel een uniek verlichtingssysteem, een twee-staps motor ontkoppelingshendel en een automatische snelheidsreductie voor in bochten. Hierdoor bent u verzekerd van een veilige ervaring. Met een maximaal bereik van 40 km en een topsnelheid van 12 km/h kunt u zelfstandig op pad. U kunt gaan en staan waar u wilt, zonder gehinderd te worden door uw mobiliteit. De Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Electric Blue is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor u de scootmobiel kunt aanpassen aan uw persoonlijke stijl. Deze scootmobiel biedt u dus alle comfort en gemak die u nodig heeft voor een ontspannen rit.

Veelgestelde vragen over Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Electric Blue.

Het maximale draagvermogen van Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Electric Blue. is 120 tot 160 kg. Houdt hier rekening mee met je eigen gewicht en eventueel ander materiaal dat je meeneemt op je scootmobiel.

Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Electric Blue. heeft een maximale snelheid van 10 tot 15 km/h en een actieradius van 30 tot 60 km.

Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Electric Blue. heeft 4 wielen waarmee het een draaicirkel heeft van 260 cm.

Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Electric Blue. geeft de volgende informatie weer over de banden: Alle banden zijn luchtbanden.

De rem is een van de belangrijkste onderdelen van de scootmobiel. Scootmobiel Invacare Orion Metro 4-Wiel Electric Blue. heeft een Mechanische schijfrem.

Bekijk ook andere scootmobiels